perjantai 15. joulukuuta 2017

Joulun suosikit

Moni tuskailee joululahjojen kanssa tähän aikaan vuodesta.
Tuskaa vähentääksemme olemme kasanneet erilaisia ja eri hintaisia suosikkilahjoja, jotka löydät myymälästämme Tampereelta - palvelun kera. Kiireenkin keskellä pyrimme aina auttamaan asiakkaita löytämään mieluisan kotiinviemisen, oli kyseessä sitten hieromasauva, hierontaöljy, asuste tai mitä tahansa. (Korsetteja tai muita sovitusta vaativia asuja emme myy mielellämme lahjaksi - tarkkakaan kokotieto ei aina auta kun korsetin oikeaan malliin ja kokoon vaikuttavat muutkin seikat, asuillamme kuten muillakaan myymillämme intiimituotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta)


 Mielihyvälelut

  • Rabbit-sauvat ovat tämän joulun ehdoton hitti. Saatavilla on monenlaisia, jokanaisen makuun; monipuolisesti pyöriviä ja surisevia, sekä yksinkertaisempia malleja ilman liikettä. Paristokäyttöisiä ja ladattavia. 
  • LELO ALIA. Kaunis ja sensuelli hieroja intiimialueille tai vaikkapa jalkapohjille. Kaunis lahjaesine, joka ei taatusti suututa ketään! 
  • Pariskuntavibraattorit kuten Lelon Tiani tai We Vibe. Molempia voi käyttää yhdynnän aikana, jolloin
    vibra tulee molemmille - itse laite asetetaan naisen "päälle". Välipäivähauskaa voisi olla myös sen kanssa ulkona käynti, ostoksilla, ravintolassa, kinkunsulatteluzumbassa... Sillä molempia voi ohjata kaukosäätimellä! Jos kauko-ohjaus kuulostaa olevan too much, erinomainen vaihtoehto on LELO TARA. Se on kuin Tiani, mutta lisänä on huikea rotaatio! Ei kauko-ohjausta, mutta jättää kädet vapaaksi kaikelle muulle mukavalle. Toimii myös yhdynnän aikana kuten Tiani tai We Vibe. Pyörivä liike hieroo voimakkaasti G-pistettä, mutta toki pyörivästä liikkeestä voi nauttia myös pelkästään klitorikseen ohjattuna....
  • Huippu-uutuus LELO SONA, joka ei ole mikään tavallinen suristin, vaan uskomattomat värinät takaa uudenlainen ääniaaltoteknologia! Ääniaaltojen aikaansaama värinä ei ole koskaan puuduttava tai turruttava. Lisäksi myymämme Cruise - malli on varustettu cruise control - ohjauksella, eli voimakkuus ei häviä vaikka tuote painautuisi ihoon kiinni. Nyt huikea jouluhinta!


Hemmottelu

  • KamaSutra Hunajapuuteri. Kestosuosikki joulusta toiseen.
  • KamaSutra Oil of Love. Lämmittävä vartalomaukaste pitkiin joulunpyhiin.
  • Halkiopikkupöksyt. Sopivan pikkutuhmat, mutta samalla käytännölliset ja käytettävät. Monia kauniita malleja. Koot S/M ja M/L. 
  • Hierontaöljykynttilät. Kynttilä sulaa palaessaan lämpimäksi hierontaöljyksi. Kynttilä ei tuoksu palaessaan, joten sopii myös tuoksuherkille: iholla öljyn lempeä tuoksu vasta nousee esille, mutta ei liian voimakkaasti. Paljon eri tuoksuja. Myös taas valikoimissa tuoksu Romantic Getaway - jouluspesiaali vailla vertaa: tuoksussa rauhallinen mökkiyö takkatulen äärellä, piparkakkuja maistellen :)


Huomaathan, että jouluna moni muukin on liikkeellä - eli malttia ja parkkiaikaa ostoksille!
Paketoimme tarvittaessa lahjat anonyymeihin kääreisiin.


Palvelemme jouluviikolla pidennetyin aukioloin!
Seuraa ilmoittelua facebookissa ja nettisivuilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti