torstai 21. joulukuuta 2017

Sinkkuelämää-pupu is back!

Pitkän ja hartaan odotuksen jälkeen, se on taas täällä: kenties kaikkien aikojen puhutuin vibraattori, eli ns. sinkkuelämää-pupu, Jack Rabbit, pupusauvojen kiistaton kuningas. 

Jack Rabbit eli Sinkkuelämää -sarjan tunnetuksi tekemä huippuvibraattori


Jack the Rabbit on kuten nimikin kertoo, niin sanottu rabbit-vibraattori, eli siinä on sekä pyörivä sauvaosa (jossa hauskasti hierovat helmet!) ja varsinainen "juju" eli hurjan voimakkaat pupunkorvat klitoriskiihottimessa. Monipuolisista toiminnoistaan huolimatta hiljainen verrattuna muihin helmisauvoihin. Miellyttävä, turvallinen, tuoksuton silikonimateriaali. Sinkkuelämää tv-sarjassa näkyvässä pupusessa ohjaus tapahtui kaukosäätimestä, mutta tekniikka on kehittynyt, eikä johdollista kaukosäädintä enää tarvita. Tätä joka naisen parasta ystävää ohjataan helposti itse tuotteesta: kaksi nappia pyörinnän nopeudelle sekä suunnan vaihto, ja yksi nappi, josta pupuun saa erilaisia sykkeitä. Koko komistus sammuu painamalla sykenappulaa kolmisen sekuntia pohjaan. Toimii paristoilla, joten edullisempi kuin uudemmat, ladattavat kilpailijat.

Nyt myös talven kunniaksi uutuusväri: jäänsininen!

Maukasteen myymälästä ja verkkokaupasta. Paketissa meidän puolesta aina sekä paristot että reilunkokoinen liukuvoide!





Vielä on muutama päivä aikaa hankkia lahjat kuusen alle. Muistathan, että Maukaste palvelee viimeiset joulunaluspäivät pidennetyin aukioloin. Tarvittaessa myös paketoimme lahjat anonyymeihin kääreisiin. Saatavilla tietysti myös lahjakortit haluamallesi summalle (voimassa 6 kk päiväyksestä).




PS. KamaSutran Hunajapuuteri on ollut tänäkin jouluna yksi kysytyimpiä hemmottelutuotteita. Onnistuimme saamaan pienen lisäerän herkullista suklaista vartalopuuteria, joten nopeimmille riittää vielä! (Isossa koossa muut maut valitettavasti tällä hetkellä jo myyty loppuun, pieniä "joulupalloja" mausteista kuusamantuoksuista ja hunajaisen makeaa puuteria pienellä tupsuttimella löytyy  jouluhintaan 19,90€)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti