keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Uusia tuulia ja uudistuksia

Myymälämme tulee lähiaikoina kokemaan pieniä uudistuksia, jotta voisimme entistä paremmin palvella asiakkaitamme ja olisimme helpommin lähestyttävä ostospaikka. Edelleenkin kuulemme sitä, että on vaikea tulla ovesta sisään - kuvitelmissa ovat perinteiset pornokaupat ja niiden likaisuus ja syntisyys.

Teemme hartiavoimin töitä, jotta kynnys oven edessä madaltuu.

Olemme entistä enemmän seksuaaliterveys- ja hyvinvointiyritys. Meillä ei ole lehtiä, elokuvia tai muuta härskiä materiaalia. Tuotevalikoimamme on valittu tarkkaan ja naisellisella silmällä; olemmehan me Suomen ainoa täysin naisten omistama ja pyörittämä, naisille suunnattu seksuaalituotteiden asiantuntijamyymälä.

Vaikka olemme ensisijaisesti palveleva kivijalkaliike, kaikki asiakkaamme eivät asu lähellä Tamperetta. Nettikauppamme on tähänkin asti toiminut etukäteis-kataloogina ennen astumista liikkeeseen. Jatkossa entistä laajemmin, hienommin, paremmin ja meidän näköisesti!

Nettikauppamme suuruudistus on viimeisiä silauksia vaille valmis! Muutostöistä johtuen nettikauppa sulkeutuu toviksi...


Mikäli tahdot tilata jotain postitse, otathan yhteyttä joko sähköpostilla shop(a)adameve.fi tai puhelimitse 03-2128289. Uusi nettikauppamme tulee avautumaan huikeine avajaistarjouksineen marraskuun lopulla.

Myymälämme Tampereella Näsilinnankadulla palvelee normaalisti. 

Pikkujouluaikaan yksityistilaisuudet voivat vaikuttaa aukioloihimme, ilmoitamme näistä facebookissa ja blogissa - seuraamalla meitä, pysyt mukana menossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti