torstai 23. marraskuuta 2017

Pink is new black (friday)

Pinkki on uusi musta!

Adam&Eve tuli loppukesästä kunnioitettavaan 15 vuoden ikään. Ajat ovat muuttuneet ja myös yrityksemme on vuosi vuodelta ollut enemmän ja enemmän naisille suunnattu, turvallisiin ja laadukkaisiin seksuaalisen hyvinvoinnin tuotteisiin keskittynyt myymälä. Lisäksi yhä kasvavat yhteistyökuviot erilaisten terveysalan toimijoiden kanssa ja oma kouluttautumisemme on vienyt yritystoimintaa suuntaan pois kaikesta, mikä yhdistetään perinteiseen erotiikkaliikkeeseen.



Viisi vuotta asiaa kypsyteltyämme, olemme valmiita ottamaan uuden askeleen.

Koska haluamme profiloitua entistä selkeämmin naisten liikkeeksi, vanhan nimen Aatami vähän häiritsee ;) Tuotteemme on suunnattu kuitekin lähinnä niille Eevoille ja korkeintaan Eevojen miehille yhdessä käytettäviksi. Suomalaiseen suuhun Adam&Eve on myöskin osoittautunut vaikeasti kääntyväksi.

Jatkossa tunnet meidät nimellä uudella nimellä, mutta sama osoite Näsilinnankadulla palvelee tuttujen asiantuntijamyyjien voimin.

Haaveissa siintää, että seuraavan viiden vuoden jälkeen kukaan ei enää ajattele perinteistä, stereotyyppistä pornokauppaa kun kerromme, missä olemme töissä, vaan ihmiset yhdistävät yrityksemme apteekinkaltaiseen, helpostilähestyttävään, ihmisläheiseen myymälään, jonka "idea" on naisten seksuaalinen hyvinvointi ja terveys. Olemme hyvinvointiyritys, jonka ydinaluetta ovat seksuaaliterveyden tuotteet.

Muutoksen alku on Black Friday, mutta teimme Black Friday:n meille sopivaan tyyliin, eli koko viikonloppu on täynnä pinkkejä tarjouksia, uudistuneen mielihyvämyymälämme kunniaksi! PINK IS NEW BLACK!


 

Uudistunut nettikauppa ja viikonloppu täynnä huipputarjouksia

Viikonlopun ajan huimia tarjouspaketteja saatavilla myymälästä ja uudistuneesta verkkokaupasta! Esimerkiksi kaunis Design-hieroja LELO ALIA (norm. 129€) + talven kylminä iltoina iholla lämmittävä, maistuva Oil of Love -vartalomaukaste herkullisen Mansikkaisena (arvo 19,90€) + 40g vesipohjaista Wet Stuff liukuvoidetta, jossa limakalvoja hoitavaa E-vitamiinia (arvo 5€). Tämä kaikki yhteensaä 100€!


LELO ALIA ~ Kolme värivaihtoehtoa: vaaleanpunainen, violetti ja musta

Myös muita LELO - huipputuotteita alennuksilla "lisukkeineen". Vain viikonlopun 24.-27.11.


Ja niin, se uusi nimi..?

Viimeistään perjantaina selviää!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti