keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Renkaidenvaihtoaika

Talvi tulee, ainakin Tampereelle hetkeksi. On siis renkaidenvaihtoaika!

Vaikka me olemme naisille suunnattu seksuaaliterveysmyymälä ja valikoimassamme on lähestulkoon yksinomaan tuotteita, jotka on suunniteltu naisille, on toki myös runsaasti leluja yhteiseen kivaan; ja jos niin tahtoo ajatella, kaikki tuotteet ovat sellaisia!  Penisrengas on kuitenkin lähtökohtaisesti sellainen, jota nainen tuskin yksin käyttää. Ehkä korkeintaan servettimansettina tai tukkalenksuna.  

Movember peruttiin tältä vuodelta, mutta tulossa on vielä isänpäivä, joten marraskuu on melko miehinen kuukausi, tämän johdosta...

MARRASKUUN KUUKAUDEN TUOTE ~ Penisrenkaat


Penisrengas on yksinkertaisimmillaan joustava rengas, joka asetetaan peniksen juureen. Sen hyöty tulee puristuksesta; rengas kiristää sen verran, että erektio kestää pidempään, on parempi, ja koska veri pakkautuu oikeaan paikkaan, moni kokee myös, että penis tuntuu isommalta. Osa miehistä on kertonut myös nauttivansa puristustunteesta. Renkaiden kireyksissä on toki eroja, kuten on penisten koossakin. Me suosittelemme aina joustavaa, pehmeää rengasta, tai kiristettävää. Emme myy metallisia tms. renkaita, joiden koon on oltava just eikä melkein, tai muuten voi sattua pahoja.
Miehille, jotka nauttivat puristuksesta ja niputuksesta, on olemassa myös renkaita, jotka saa sujautettua kivestenkin ympärille. Ja taasen jos samalla kaivataan stimulaatiota, sinulle, hänelle, tai molemmille, löytyy runsaasti valikoimaa värisevistä vibramalleista. Vibrallisten renkaiden kohdalla ei kuitenkaan enää puhuta erektiorenkaista, värinä kun yleensä aiheuttaa päinvastaisia reaktioita.

Penisrengas on helppo tapa kokeilla jotain seksilelua yhdessä.

Lisäksi penisrengas on oiva, lääkkeetön apuväline erektion parantamiseksi.

Halpakin vielä; myymälästämme löytyy tällä hetkellä paljon erilaisia renkaita tarjoushintaan alkaen viisi euroa! Renkaat eivät ole kertakäyttöisiä, joten hyvin säilytettynä, rengas nopeasti maksaa itsensä takaisin.


Renkaan käyttö on yksinkertaista. Kiristysrengas on helpoin asettaa jo hieman jäykän peniksen juureen. Mikäli rengas tuntuu epämukavalta, se kannattaa ottaa pois. Kiristysrengasta suositellaan pidettäväksi kerrallaan maksimissaan puoli tuntia. Etenkin jos rengas on erityisen kireä, viimeistään 30 minuutin päästä veren on hyvä antaa kiertää!
Käytäthän renkaiden kanssa ainoastaan vesipohjaista liukuvoidetta, joka lähtee vedellä pesemällä pois eikä haurastuta renkaan materiaalia.




Huom. Pyhäinpäivänä lauantaina 4.11. myymälä suljettuna! 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti