tiistai 1. marraskuuta 2016

KUUKAUDEN TUOTE ~ Lasinen paratiisikäärme

Marraskuu on Adam&Eve:ssä lasikuu. Myymälästä löytyy nyt paljon toivottuja lasisia hieromasauvoja. Ekologisuutensa ja hygieenisyytensä ansiosta lasi on loistava materiaali intiimileluille. Moottoriosia lasisauvoissa ei toki ole - mutta eiväthän kaikki värinää kaipaakaan.

KUUKAUDEN TUOTE:

LASIDILDO ~ PARATIISIKÄÄRME

Paratiisikäärme käsinpuhallettua lasia on todellakin dildojen aatelia! Lasi itsessään on sensuelli, kaunis materiaali, joka on kaiken lisäksi paitsi hygieeninen ja allergiaturvallinen, myös ekologinen; lasi on kestävä ja kierrätettävä materiaali. Mutta koska siinä ei ole akkuja, paristoja tai rikkoontuvia elektroniikkaosia, se on kestävä ystävä vuodesta toiseen - jopa sukupolvesta toiseen.
Lasinen hieromasauva on täysin vedenkestävä ja siten myös helposti puhdistettavissa. Lasi ei myöskään ole materiaalina kriittinen liukasteen suhteen kuten pehmeämmät kumi- ja muoviseokset, joten halutessasi sen kanssa voi käyttää myös muita kuin vesipohjaisia liukasteita kuten uutta, hamppuöljyä sisältävää Liquid Sex Hemp Boost -lisäarvoliukuvoidetta.


Lasi on tuntumaltaan täysin omanlaisensa materiaali. Sillä on faninsa kuten vaikkapa nahalla tai PVC:llä. Lasisen Paratiisikäärmeen voi halutessaan lämmittää vesihauteessa tai vaikkapa viilentää jääkaapissa tai pakastimessa. Voit käyttää sitä koko kehon hierontaan, kummin päin vain, ja antaa pintanystyröiden hieroa hurmaavasti. Yksin tai yhdessä kumppanin kanssa!
Mukana saat samettisen säilytyspussukan, jossa lasinen ihanuus pysyy suojassa.
Lasisen käärmesauvan löydät sekä myymälästämme Tampereelta että nettikaupasta (39,90€).

YHTEISTARJOUS

Lanseerasimme Adam&Eve:n oman "EKOPACK"-setin. Pakettiin kuuluu Paratiisikäärme - lasidildo ja Liquid Sex -lisäarvoliukuvoide (intiimiliukaste, joka tuo jotain lisää perusseksiin!) joko hamppuöljyä sisältävä ihoa hoitava ja superliukas Hemp Boost tai seksuaalista viriliteettiä nostattavaa perinteisen kiinalaisen lääketieteen tunnustamaa ginsengiä sisältävä Ginseng Boost. Liukasteet yksittäin 16,90€.
Yhteishintaan nämä 49,90€! 
Kivijalkamyymälässä ja verkkokaupassa. Voimassa toistaiseksi.



Lisäksi kuukauden tuotetarjouksen kunniaksi marraskuussa paketin ostajalle testiin myös ESP-Sense -kondomi. Sense-kondomit ovat miellyttävän ohuita, vegaanisia, lateksikondomeja, joissa liukasteena luonnollisemman tuntuinen ja hoitava kookosöljy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti