keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Yrititkö ostoksille ja ovi olikin kiinni?

Taannoisena viikonloppuna meillä oli, kuten tavallista, yksityistilaisuus liikkeessä, minkä vuoksi olimme sulkeneet ovet muilta asiakkailta aikaisemmin kuin mitä normaali aukiolomme sanoo.
Ovenkahvaa kävi repimässä valitettavan moni asiakas - pahoittelumme teille!

Kutsujen jälkeen pidimme hetken ovea auki kun siivosimme ja tuuletimme liikkeen, ja tottakai lauantai-ilta houkutteli heti asiakkaita sisälle! No, tokihan meille saa tulla aina kun ovi on auki :)
Kerroimme heille, että olemme periaatteessa kiinni, joten siivoamme kutsujen jälkiä tässä sivussa, mutta katselkaa toki rauhassa ja kysykää, mikäli kaipaatte apua ostopäätöksen tekemiseen.
Yllätys, yllätys, he olivatkin vallan yllättyneitä - kun ettekös te ole auki iltakymmeneen?
Netissä kuulemma selvästi lukee aukioloksemme näin.
Liikkeemme on tainnut edellisen kerran olla auki kello 22.00 asti vuonna 2004, jolloin samassa tilassa toimi myös toinen liike. 
Itse hoidan suurimmaksi osaksi nettisivujemme ja sosiaalisen median päivitykset, joten olin heti huolissani, miten on tämmöinen lipsahdus tapahtunut?!?!
He näyttivät sivun ja sittenhän se selvisi.
Kyseessä oli yksi netin lukuisista "puhelinluetteloista", jotka keräävät yritysten tietoja. Valitettavasti näiden sivustojen ajatus on yleensä laittaa tiedot julki ja sitten "korjata" niitä - tietenkin maksua vastaan! Ja jos sille tielle lähtee, paikkoja olisi lukemattomia ja laskuja kertyisi. Käitä näitä sivuja ei taideta myöskään enää päivittää ollenkaan - paljon löytyy yrityksiä, joiden toiminta on esimerkiksi loppunut kokonaan jo vuosia sitten ja silti niitä etsitään ja kysellään, että missäs tämä olisi.
Kyseisestä puhelinluettelosta näkyi kuitenkin linkki omille sivuillemme, mikä oli kiva. Kunpa vaan asiakkaamme olisivat siitä klikanneet.
Tässä oli onni onnettomuudessa, että meillä oli ollut yksityistilaisuus (muutenhan olisimme jo paljon aiemmin lähteneet kotiin), se oli loppunut juuri sopivasti, eikä uutta ryhmää enää sille illalle ollut tulossa. Kaikille jäi siis hyvä mieli!

Mutta huomatkaa, ja tätä ilmeisesti emme voi liiaksi terottaa:

Aukiolomme ovat suuntaa antavat ja ne voivat muuttua.
Joskus syy on puhtaasti inhimillinen. Kun kaksi työntekijää on tiiviisti yhteistyössä, kaikenlaisilla flunssataudeilla ja muilla on tapana iskeä molempiin yhtäaikaa. Nopeissa muutoksissa, kuten sairastapauksissa, emme välttämättä ehdi päivittää tietoa kaikkialle ja asiakas voi valitettavasti vain löytää lapun ovesta. Näissä tapauksissa pyydämme ymmärrystä. 
Yleensä syynä ovat kuitenkin yksityistilaisuudet, joiden järjestämiseen olemme erikoistuneet ja siten ne myös menevät aina kaiken muun edelle. Näistä pyrimme ilmoittamaan aina sekä nettisivuillamme www.adameve.fi/uutiset ja facebookissa. Useimmiten yksityistilaisuudet osuvat viikonlopulle (etenkin lauantaille), mutta myös muut päivät ovat mahdollisia.

Kuten aikaisemminkin jo olen maininnut, emme kiusallamme jätä ketään oven taakse, mutta koska tarjoamme mahdollisuutta tutustua tuotteisiimme rauhassa varaamalla yksityistilaisuuden, haluamme taata kaikille tästä maksaville VIP-kohtelun, emmekä silloin päästä muita asiakkaita sisälle myymälään.

Mikäli olette tulossa ostoksille - etenkin kauempaa - tarkistakaa aukiolot aina VIRALLISILTA nettisivuiltamme. Aina voi myös soittaa!


Rauhaa, rakkautta, mansikoita ja vaahtokarkkeja!
Kohti kesää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti