lauantai 9. toukokuuta 2015

Kesä tulee, huomaa muutokset aukioloissa

Kesältä ei voine välttyä. Tällä hetkellä sataa vettä ja palelee, mutta silti.

Alkuvuosi on ollut kutsujen ja muiden yksityistilaisuuksien osalta meillä huisin kiirusta - mikä on tietenkin ollut pelkästään hieno juttu! On pidetty synttäreitä, polttareita, muuten vaan naisteniltoja, koulutettu ja kestitetty. Eikä kesän tulo näytä vaikuttavan tähän kiireeseen ainakaan sitä vähentävästi.
Meille onkin erityisen tärkeää kohdella jokaista yksityistilaisuuden varannutta porukkaa VIP-tyyliin! 
Jotta olisimme kiireisten viikonloppujen jälkeen jälleen kerran virkeinä uuteen viikkoon, päätimme pistää hetken kypsyneen ajatuksen toteen:
Jatkossa avaamme maanantaisin myymälämme vasta kello 12.00
Tämä antaa meille kaksi kallisarvoista lisätuntia kerätä energiaa viikkoon - nauttia aamuauringosta ehkä ulkoilun parissa tai hoitaa mahdollisia juoksevia asioita ilman, että näitä varten joutuisimme pitämään liikettä erikseen kiinni.

Muistuttaisin vielä (vaikka moneen kertaan onkin sanottu) myös siitä, että ennakkoon varatut yksityistilaisuudet ovat meillä aina etusijalla ja ne voivat muuttaa aukioloja nopeallakin aikataululla.
Nopea vilkaisu varauskalenteriimme näyttää, että näin myös useampana viikonloppuna on! Parhaimmillaan (tai pahimmillaan?) myymälä on auki vain muutaman tunnin päivällä. Pyydämmekin, että mikäli olette tulossa ostoksille liikkeeseemme (etenkin viikonloppuisin) tarkistamaan aukiolot joko nettisivuiltamme Uutiset-kohdasta, facebookista tai vaikkapa soittamalla. Yksityistilaisuuden ollessa käynnissä myymälässämme, emme voi ottaa asiakkaita sisälle - tämä on aiheuttanut toisinaan pahaa mieltä esimerkiksi polttariporukoissa, jotka ovat olleet tulossa aikaa varaamatta liikkeeseemme shoppailemaan. Emme sulje ovia ilkeyttämme, vaan tarjoamme mahdollisuutta henkilökohtaiseen palveluun ajan varaamalla.



PS. Toisinaan myös me suunnittelemme jotain muuta työn ulkopuoleista menoa (uskokaa tai älkää). Myös tästä syystä toivomme, että varaatte kutsut ajoissa! Mieluiten vähintään kolme viikkoa ennen! Pyrimme aina järjestämään aikaa myös mattimyöhäisille, mutta joskus se vaan on mahdotonta... Suosituimmat päivät täyttyvät nopeasti ja me pyrimme aina järjestämään kullekin kutsuporukalle riittävästi aikaa. Moni on sanonut, että lyhyempikin tuokio riittää, mutta kokemuksesta voin todeta: Harvemmin riittää :) Etenkin jos tuotte mukananne juotavaa ja syötävää, on varattava enemmän aikaa - samalla kun kokeilette esimerkiksi öljyjä, ei valitettavasti syöminen onnistu, joten herkuttelulle on varattava oma aikansa. Lisäksi iso porukka tyttöjä, vähän skumppaa tms. niin yleensä myös vessataukoja tarvitsee pitää :P Kaikki tämä vaatii lisää aikaa varsinaisen esittelyn päälle. Jotta hetki on kaikille mieluisa, sopivan rauhallinen eikä kenenkään tarvitsisi tuijottaa kelloa, varatkaa riittävästi aikaa!

PPS. Olemme mukana Rakas Tampere -tapahtumassa 14.-16.5.2015. Tervetuloa myös helatorstaina kaupoille klo 12-16!
Poikkeavista aikatauluista puheenollen:
Perjantaina 15.5. suljemme jo kello 17.00
Lauantaina 16.5. suljemme jo kello 15.00
Yksityistilaisuuksien johdosta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti