tiistai 9. kesäkuuta 2015

Kesän MUST HAVE

Helteet kiertävät kiitettävän sisukkaasti meikäläisten nurkat, mutta luotetaan edelleen siihen, että kesä tulee!
Kesän (ja pian koittavan juhannuksen) kunniaksi päätimme listata tuotteet, joilla selviät kuuman kesän koitoksista.

Eli, saammeko esitellä...
KESÄ2015 MUST HAVE by Adam&Eve

1. Wet Stuff Aloe Vera ~ liukuvoide
Wet Stuff -liukuvoiteet ovat olleet asiakkaidemme suosikkeja jo vuosien ajan. Etenkin E-vitamiinia sisältävä, todella aidontuntuinen, Plain on gynekologien ja naisasiakkaidemme suosittelema. Kesällä mökkilaukkuun kannattaa kuitenkin ehkä pakata Wet Stuff Aloe Vera -liukaste. Se on täysin vesipohjainen, parabeenitön, pitkäkestoinen liukuvoide, mutta erinomainen monitoimirasva sisältämänsä aidon aloe veran ansiosta. Me olemme testanneet sitä myös auringonpolttamiin, kutiseviin hyttysenpistoihin ja myös kutisevat, hätäisesti ajellut bikinirajat kiittävät kun käytät viilentävää ja rauhoittavaa aloeveraa. Lisäksi liukasteessa on mieto, intiimialueille täsmäsuunniteltu tuoksu - se on siis myös intiimiparfyymi hiostavilla keleillä!

2. KamaSutra Minttugeeli
KamaSutran Cool Mint Creme, eli kotoisammin minttugeeli, on koostumukseltaan miellytävän ohut, ei tahmaa eikä sotke, helppo levittää vaikka koko vartalolle joko kosteusvoiteeksi tai käyttää hierontaan. Minttugeeli tuoksuu nimensä mukaisesti raikkaalle mintulle ja viilentää ihoa tuntumatta "icepowerilta". Ei maistu suussa, eikä ärsytä silmiä. Ihana auringonoton jälkeen! Sopii myös helteessä turpoaville jaloille. Etenkin kesällä tuskailevat raskaana olevat naiset ovat saaneet KamaSutran minttugeelistä helpotusta. 


3. KamaSutra sheivausgeeli
Ihoa kosteuttava ja pehmentävä sheivausgeeli sopii myös bikinirajojen siistimiseen, sillä geeli on hellävaraista herkälle ihoalueelle, eikä vaahtoa niin hurjasti, ettet näkisi mistä ajelet. Turvallisuus ennen kaikkea! Miellyttävät tuoksut ja kätevä pumpupullo.

4. Namiko feromonituoksut
Monet feromonihajuvedet ovat kesähelteillä liian tujuja, sillä niiden tuoksut ovat todella voimakkaita. Namikon raikkaat tuoksut eivät ole iholla tunkkaisia, vaan pirskahtelevan raikkaita. Kokeile hedelmäistä granaattiomenaa, maskuliinisempaa inkivääriä tai makeaa lootusta. Taattu terassihitti!

5. Jääpalavibra
Yksi vanhimmista keinoista kiusata kumppania, on leikitellä jääpalalla hänen ihollaan!
Jääpalavibra vie ajatuksen pykälän pidemmälle, sillä jääpala myös värisee kevyesti ja kiusoittelevasti. Jääpalaan on mahdollista jäädyttää sekaan myös vaikkapa makuliukastetta, jolloin jääpala sulaa lämpimälle iholle maistuvaksi liukasteeksi, jonka voit nuoleskella pois rakkaasi iholta! Jääpalalla voit sivellä niskaa, nännejä, selkää, lantion aluetta...


PLUS. Älkää unohtako kondomeja! Meillä huikea valikoima erityislaatuisia ehkäisyvälineitä, jotka sopivat myös naisten käsilaukkuun. Muistattehan, että kondomin kanssa kesäyössä yllättävät romantiikan hetket ovat myös hieman siistimpiä jos ei vessa odota ihan puun takana! Naiset, tiedätte mistä puhumme :)


Helteet, saatte tulla - olemme valmiina!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti