keskiviikko 9. marraskuuta 2022

Loppuvuoden hintauutisia

Tämän vuoden loppupuolella täytyy kirjoitella vähän huonoistakin uutisista.
Pitkään jatkunut komponenttipula, rahtikulujen hurja nousu, dollarin kurssi ja muut tuotteiden hintoihin vaikuttaneet seikat ovat johtaneet siihen, että ensimmäistä kertaa 20 vuoteen myös me joudumme lähes kaikkien tuotteiden kohdalla tarkistamaan hintoja ja tekemään valitettavasti osan kohdalla reilujakin nostoja. Etenkin USA:sta tulevien tuotteiden kohdalla hinnat ovat lyhyessä ajassa kivunneet jos ei nyt ihan taivaisiin, niin sen verran paljon, että joudumme myös miettimään osan tuotteista kohdalla, onko niitä "järkeä" ylipäätään enää hyllyyn ottaa; kipurajoilla monen tuotteen ostohinnassa ollaan!

Jenkkituotteiden hinnat ovat nousseet eniten

Uudelleenhinnoittelemme tuotteita sitä mukaa kun uudet lähetykset ja hintalistat saapuvat. Osassa tuotteissa/tuoteryhmissä saattaa siksi olla vähän aikaa päällekkäin eri hintoja tästä johtuen. Mutta lähes kaikissa tuotteissa olemme jo pitkään sanoneet, että hinnannousuun kannattaa varautua ja valmistautua.

Myöskään suuria ja näyttäviä black friday -kamppiksia ei ole mahdollista tällä hetkellä toteuttaa.

Tuotteiden saatavuudessa on myös edelleen suuria haasteita, eikä tuotteita tule vaikkapa Aasiasta Eurooppaan "vanhaan malliin". Suosittelemmekin siis, jos joulupukilta toivoo jotain tiettyä, olemaan hyvissä ajoin liikkeellä! Suosituimmissa tuotteissa (esim. LELO) voidaan myös tehdä tuotteeseen varaus, jolloin ilmoitamme heti kun tuotetta on meillä ja voidaan halutessasi pitää tuotetta varauksessa parin päivän ajan. 

Mutta ei mitään niin huonoa, ettei myös paljon hyvää!

Uutuustuotteina meille on tullut vaihtoehtoja kauko-ohjattaviin, ns. pariskuntavibroihin! Knickerbocker-pikkuhousuvibraattori (69€) on ollut koko kesän yksi suosituimmista, mutta myös u-kirjaimen mallisia, myös yhdynnän aikana toimivia ladattavia yhteisleluja on tullut LELO TIANI2:n (149€) rinnalle - alkaen 69€.

 

Pikkujoulukutsuille löytyy vielä pari vapaata aikaa, joten mikäli kaipailette mielihyvätuote-esittelyä naisten pikkujouluporukalle, otathan pian yhteyttä joko puhelimella (03) 2128289 tai piipada käymään Näsilinnankadulla myymälässämme!
 

Valitettavasti pikkujoulukaudella emme pysty tekemään ns. kotikutsuja, mutta toisaalta, myymälässä valikoima vaikkapa joululahjaostosten suhteen on paljon suurempi! 


Vulvodynia viikko 7.-13.11.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti