lauantai 27. elokuuta 2022

Lateksiton suuseksisuoja, unisex-kondomi ja muut turvaseksiuutuudet

Ehkäisyvälineiden tulevaisuus on täällä! Perinteiset lateksikondomit, saati niistä leikeltävät suuseksisuojat, ovat olleet vanhanaikaisia jo vuosia, mutta nyt myös suuseksisuojien uutuudet ovat täällä. Maukasteessa ainoana Suomessa myynnissä koko laaja UNIQ-turvaseksituotteiden valikoima!


Siinä missä perinteinen lateksi on tuntumaltaan paksu - moni sanoo, että kondomi vie tunnon - pahanhajuinen, makuinen ja myös ekologisesti haasteellinen (kumipuiden tuhoaminen, veden käyttö, suuret kuljetuskustannukset jne.), on synteettinen hartsi jotain täysin muuta!

Syntettinen hartsi

  • Maailman ohuin materiaali (todellakin, ohuen ohut!)
  • Johtaa lämmön ja tuntuman läpi ihan kuin välissä ei olisikaan mitään
  • Ei haise tai maistu millekään
  • Täysin läpinäkyvä, läpikuultava
  • Tarrautuu ikään kuin ihoon kiinni: on kuin toinen iho, venyy ihon lämmöstä
  • Ei tunnettua allergiaa, eli täysin turvallinen käyttää, vaikka ns. normikumi tai lateksiton ei käy
  • Sopii käytettäväksi kaikkien liukuvoiteiden kanssa (vesipohjainen, silikoni, öljyt...)
  • Pakkaukset ovat kevyitä ja suurimmaksi osaksi moninkertaisesti pienempiä verrattuna ns. perinteisiin kondomeihin, jolloin tuotteiden kuljettaminen maailman toiselta laidalta ei vie lähestulkoonkaan niin paljon energiaa, ja tekee myös kuljetuksen osalta tuotteesta ekologisemman (kumipuut eivät kasva Euroopassa, eli kaikki lateksikondomit ja vastaavat tulevat meille pitkän matkan takaa, suurimmaksi osaksi Malesiasta tai muualta Aasiasta!)

 

UNIQ ORAL LOVE ~ Turvalliseen suuseksiin suunniteltu suoja

Uniq Oral Love on uuden sukupolven suuseksisuoja! Täysin allergiaturvallinen, läpikuultava, ohuen ohut liina, jonka läpi kaikki tuntuma ja lämpö tulee uskomattoman luonnollisesti. 


Suojan voi asettaa kahdella tapaa:

Suuseksimaskiksi: nauhan pään takaa, jolloin suoja jää suun päälle. Huomaathan, ettei naruja vedetä korvien takaa - maski asettuu poikittain suun eteen, mutta nenän alapuolelle, kun nauhat viedään pään takaa. Helpottaa hengittämistä ;)

Suojaaviksi "pikkupoksyiksi": asiakkaiden palautteen perusteella etenkin näin suoja toimii uskomattoman hyvin! Eli myös me suosittelemme siis ensisijaisesti vetämään suuseksisuojan päälle kuten alushousut - narut jalkojen ympäri ja itse liina jää suojaamaan vulvaa. Pysyy paikallaan, vaikka asento (tai vaikka kumppani) vaihtuisi välillä!


Uusittu liina on keskeltä isompi, eli myös reilumpi "tavara" mahtuu! Tai jos käyttää suun edessä, kieli pääsee työntymään tekemään haluttuja liikkeitä.

Kolme kappaletta suojia pakattu kivaan "luottokortti"pakettiin, joka kulkee huomaamattomasti ja ehyenä vaikka lompakossa.

Muistathan, että suuseksiliina on kondomin tavoin kertakäyttöinen. Lävistysten ja terävien kynsien kanssa kannattaa olla huolellinen: synteettinen hartsi on jopa kestävämpää kuin perinteinen lateksi, mutta viillosta tai terävistä piikeistä sekin voi rikkoutua. Liinaa ei myöskään ole tarkoitettu penetraatioon, eikä peniksen päälle.


NAISTENKONDOMI EVA

Uniq Air ja Lady ovat olleet valikoimissamme jo nelisen vuotta, ja nyt ne ovat saaneet kaverikseen kolmannen naistenkondomimallin, Evan.
Meidän mielestä Eva yhdistää Air ja Lady -mallit, eli on jotain näiden väliltä, ja sopiikin erinomaisesti ensimmäiseksi kokeiltavaksi malliksi.

Siinä missä Lady pysyy paikoillaan jalkojen ympärille tulevien pitsisten nauhojen avulla, Evassa on joustavammat nauhat. Eivät ehkä niin sensuellin tyylikkäät, mutta sopivat isommille reisille.
Siinä missä Air suojaa laajemmin ulkoisia sukupuolielimiä, myös Eva on Ladyä isompikokoinen.  Kaikissa malleissa on "ilmapallo", jonka avulla kondomi sujautetaan emättimeen, ja pysyy paikallaan. Evassa tämä pallero on kaikista kookkain.


MULTI ~ SUKUPUOLISENSITIIVINEN UNISEX-KONDOMI

Jokin tovi sitten Suomessakin iltalehdet kirjoittivat kondomiuutuudesta, joka oli unisex: eli kaikille sukupuolille sopiva. Tämä Intian ihme ei tokikaan ole edelleenkään Euroopassa myynnissä, eikä käsittääksemme ole myyntilupaa saamassakaan. Sen sijaan meille UNIQ UNISEX-kondomi tuli myyntiin alkukesästä ja on saanut hyvän vastaanoton.

Maailman ensimmäinen myynnissä oleva täysin sukupuolisensitiivinen kondomi! 

Multi pysyy paikoillaan UNIQ-naistenkondomien tapaan jalkojen ympärille tulevien narujen avulla. Itse kondomin voi rullata joko peniksen päälle, tai sisälle emättimeen, riippuen kuka kondomin päälleen pukee. Asiakaspalautteen perusteella toimiva molemmilla tavoilla! Osalle vielä parempi jos narut vetää pakaroiden välistä, ikään kuin stringit, ja näin kondomi asettuu mukavasti. Eli kannattaa kokeilla!

Toimii penikselliselle myös vaikka tilanteessa, missä erektio ei pysy täysin kovana koko ajan: naru pitävät kondomin paikallaan eikä se luiskahda pois. Myös jos vaikkapa on vaikea löytää riittävän pientä kondomia, jälleen kerran narujen avulla suoja pysyy.

Nämä uutuudet, sekä vanhat Uniq-suosikit penikseen tulevat kondomit Megasex, Pull ja Smart, saatavilla tietysti myös edelleen sekä myymälästä että verkkokaupasta! Lisäksi Free-mallista paljon kysytty isompi koko, XXL.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti