keskiviikko 8. helmikuuta 2023

UNIQ - kondomit uusi superhitti!

Törmäsitkö Tik Tokissa näihin huippukondomeihin?

Tai oletko jo vannoutunut vakkarikäyttäjä?

Huippusuosituksi nousseet Uniq-kondomit on valmistettu täysin allergiaturvallisesta, ohuen ohuesta, hajuttomasta ja mauttomasta, lämpötunteen läpi johdattavasta, uskomattoman miellyttävästä synteettisestä hartsista. Synteettinen hartsi on kevyttä, täysin läpinäkyvää ja tuntumaltaan monen peniksellisen asiakkaan mielestä "kuin ei olisi kondomia ollenkaan". Naisasiakkaat ovat kehuneet myös erityisesti sitä, ettei ole ikävää kumin tuoksua.

Me olemme näihin viisi vuotta uskoneet ja pitäneet näitä maailman parhaina. Välillä jopa niin sanotusti lyöneet päätä seinään kun osan mielestä ovat olleet liian outoja. Tavallaan se on varmaan kuin sushin tuominen Suomeen - ensi alkuun moni piti ällöttävänä raakaa kalaa, ja nyt sushi on buffetpöytien vakioherkku ja markettien peruskauraa.

Ehkäisyvälineiden materiaalina siinä missä lateksi on menneisyyttä, synteettinen hartsi on tulevaisuutta.
Aivan kuten bensa-auto edustaa vanhaa ajattelua ja hybridit ja sähköautot ovat nykypäivää ja eteenpäin katsomista.

Olemme matkan varrella kuulleet Uniq-kondomien eri malleista palautetta ja pistäneet korvan taakse sekä hyvät että huonot. Ja koko ajan enemmän ja enemmän olemme saaneet positiivista palautetta ja asiakkaat ovat palanneet näitä meiltä ostamaan.

Nyt ihanasti suomalaiset ovat nämä löytäneet isommissa määrin! Jo viime syksynä "pöhinä" oli huimaa, ja etenkin pöksyjen tavoin päälle puettava vulvasuoja (suuseksisuoja) nousi suureen suosioon! Moni koki, että nämä "pikkarikondomit" olivat juuri sitä mitä ei ehkä ollut edes osannut ajatella, mutta nyt tuntuu jopa hassulta, että tuote on olemassa vasta nyt! Naistenväliseen seksiin ja vulvalliseen suuseksiin ja myös rimmingiin soveltuva suojus on käyttömukavuudeltaan aivan omalla tasollaan. Eikä toivon mukaan enää tänä vuonna 2023 kesäkumikampanjoihin liittyen neuvota aivan viime vuosituhannelle jäänyttä tapaa leikata penikseen suunnitellusta lateksikondomista suuseksisuojaa! Eli nyt myös turvaseksiin kouluttavat tahot - astukaa nykypäivään!

Suosio hieman myös yllätti, emmekä osanneet siihen korona-aikojen jälkeen täysin varautua. Joten muutama malli on päässyt hetkellisesti loppumaan! Teemme uutta tilausta parhaillaan, mutta nämä kondomit tulevat meille suoraan Kolumbiasta, eli tovi kestää että saamme rahtiasiat yms sumplittua niin, etteivät hinnat kuitenkaan nouse normi-ihmisen tavoittamattomiin.

Koulutamme sekä uusiin turvaseksituotteisiin,
että seksuaaliterveyden apuvälineisiin


Jos olet kiinnostunut tietystä mallista, laita meille viestä (maukaste a gmail.com), niin ilmoitamme kun ovat taas myymälässä hyllyssä ja verkkokaupassa tilattavissa. 

Mutta niinhän se on, että hyvää kannattaa odottaa 😍

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti