tiistai 26. heinäkuuta 2022

Elokuussa tapahtuu!!!

On ilo kertoa, että saamme elokuussa Maukasteeseen vieraaksi WoimanKiven! 


WoimanKivi valmistaa 100% suomalaisia seksuaaliterveystuotteita käsityönä kotimaisesta luonnonkivestä. Nämä uniikit ihanuudet ovat esittelyssä Maukasteessa keskiviikkona 17.8.2022 ja Emma on luvannut olla paikalla kertomassa tuotteista kaikille kiinnostuneille!

Olemme avoinna kello 12-18.

Mikäli haluat lukea lisää WoimanKivestä, kurkkaa instagramissa @seksuaalisuudenmatkalla.

 

Moni on ihmetellyt, onko blogimme aivan täysin hiljentynyt.
Ei toki.
Paljon olisi taas uutuustuotteita ja ajatuksia, mistä kirjoitella. Aika on vaan ollut kortilla, mutta koitetaan ryhdistäytyä 😅

Meillä Maukasteessa on ollut hurjan kiire (ja valehtelematta stressaavakin) vuosi takana - korona on aiheuttanut edelleen monenlaista epävarmuutta ja nyt myös muu maailmantilanne on tehnyt esim. erilaisten tuotteiden saatavuuteen haasteita. Silti edelleen, kivijalassa olemme, ja elokuussa vietämme myös myymälämme 20-vuotisjuhlia! Kaksikymmentävuotta! Se on nykypäivänä pienelle yritykselle meidän mielestä jo ihan kunnioitettava virstanpylväs.

Päivitetyt kutsut & hinnasto

Alkukesästä koronatilanteen muututtua (eihän se pahus vielä ohi ole) erilaiset naistenkutsut (polttarirastit ja jopa kotikutsut) suorastaan räjähtivät kysynnältään. Kalentereitamme olemme täyttäneet niin paljon kuin vain kahtena ihmisenä pystymme. Kutsut ovat meillekin aina tosi kivoja tehdä ja ihanaa kun ihmiset ovat taas niihin heränneet! Ryhmäkoot ovat myös kasvaneet kahden vuoden takaisesta, joten "jouduimme" myös päivittämään kutsuhuonettamme, jotta kaikki halukkaat paremmin mahtuvat! 

Elokuulle on vielä muutamia aikoja sekä polttarirastille että yksityistilaisuuksille vapaana, joten mikäli sellaista olette miettineet, NYT on aika ottaa yhteyttä. Kyselyitä voi laittaa myös sähköpostilla, mutta varaukset puhelimitse tai paikan päällä myymälässä - on aina helpointa vaihtaa ajatuksia ja suunnitella juuri teidän ryhmälle täydellinen hetki!

  • Polttarirastilla morsian suorittaa hyvänmielen Makuuhuoneen maukastajan testin, jossa kysymysten varjolla koko porukka pääsee tutustumaan suosituimpiin tuotteisiimme. Rastisuoritus on noin tunnin ja tapahtuu myymälässämme aukioloaikoina. Hinta 50€ sisältää sankarille diplomin suorituksesta!
  • Yksityistilaisuutena kutsut onnistuvat joko aamubrunssina kello 10-12 tai aukioloaikojen jälkeen, arkisin kello 18.00, lauantaisin kello 17.00 alkaen noin kaksi tuntia. Hinta koko ryhmällenne on 80€ (ei tarvitse maksaa jos ostoksenne ovat yli 300€). 
  • Kotikutsut mahdollisia Tampereen lähialueella, hinta alkaen 100€. Ensisijaisesti pidämme kutsut aina myymälässä, missä myös tuotevalikoima on isompi, mutta muutamina aikoina on myös mahdollista kotikutsuille.
  • Polttariämpäri - PELI! Tilauksesta saatavilla myös Maukasteen tuote-esittelypeli: Pelilautaa etenemällä esittelette ohjeiden mukaan toisillenne tuotteita kuten kotikutsuilla, mutta aivan omalla porukalla, omassa rauhassa ja oman aikataulun mukaan! Ämpäri sisältää pelilaudan, esiteltävät tuotteet (jotka jäävät teille jaettaviksi!) ohjeineen, nopan, myös muita suoritettavia tehtäviä, ja siis kaiken tarvittavan hauskaan hetkeen! Sopii myös syntymäpäiville.

Kysy lisää soittamalla ( 03 ) 2128 289 tai käy Näsilinnankatu 22, Tampere. (sposti maukaste ( a ) gmail.com)


HUOM. ELOKUUSSA MAANANTAISIN MYYMÄLÄ ON SULJETTU.

Muuten palvelemme normaalein aukioloin (ellei toisin ilmoiteta) arkisin 12-18 ja lauantaisin 12-17.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti