keskiviikko 3. helmikuuta 2021

Liukkari "käsitöihin" ja muut Australiasta saapuneet huiput

Kauan odotettu ja toivottu lähetys Australiasta on vihdoin saapunut meille ja muutamaa asiakkaiden suosikki-liukuvoidetta on taas saatavilla, sekä myymälästä että verkkokaupasta!

 


 

Huipputuotetta Wet Stuff GOLD on nyt taas: sekä 100ml tuubissa että kätevässä 270ml pumppupullossa. 

Wet Stuff GOLD on vesipohjainen, erittäin pitkäkestoinen liukuvoide. Ei sisällä hajuja, makuja, eikä muutakaan "ylimääräistä". Toiseen asiakkaidemme suosikkiin, Wet Stuff Plain E-vitamiiniliukasteeseen verrattuna GOLD on viskositeetiltaan aavistuksen ohuempi. E-vitamiini Wet Stuff on suunniteltu olemaan mahdollisimman lähellä emättimen liukkautta ja siellä se myös toimii parhaiten. GOLD sen sijaan on kenties mukavampi peppuseksissä ja lisäksi moni asiakkaamme on kokenut, että se tuntuu iholla lämpimämmältä, vaikkei siis ole varsinaisesti lämmittävä. Ja molemmat toimivat lähes kaikkeen! Ovat hoitavia ja hellävaraisia ja voi käyttää kondomien ja kaikenlaisten mielihyvälelujen kanssa.

Yleissääntö muutenkin on, että lelujen kanssa aina vesipohjainen liukuvoide.

Toki tietyt materiaalit (kuten lasi, metalli, kovamuovi) kestävät myös silikonia tai öljyjä. Silti niiden puhdistus tuotteen pinnasta voi olla hankalaa. Lisäksi kannattaa muistaa, että öljyt ja silikonit saattavat mennä moottoriosiin, tai liuottaa liimoja tai esim. tiivisteitä tai nappuloita, jolloin tuotteen käyttöikä lyhenee. Öljyt ja silikoniliukuvoiteet eivät nimittäin pelkällä vesihuuhtelulla täysin tuotteista peseydy. Etenkin pehmeät materiaalit ikään kuin imevät öljyä ja silikonia itseensä, ja tuotteen pinta ja jopa koko materiaali menee ajan kanssa pilalle. Pahimmillaan tuote on huonolaatuinen "jellyjortikka", josta vielä öljy liuottaa materiaalin myrkkyjäämät iholle, limakalvoille ja elimistöön...

Eli vesipohjaista suosittelemme! Sitä suosittelevat myös tuotepakkauksissa lähes kaikki valmistajat!


Mites käsityöhommiin?

Siinä missä vesipohjainen liukuvoide on parasta "sisäisesti" se ei välttämättä toimi ihon pinnalla. Vesihän haihtuu ja imeytyy ja lopputulos pitkällisessä intiimihieronnassa voi olla tahmea ja "mähmäinen" tuntuma. 

Wet Stuff SECRETS on ratkaisu!

Secrets on hybridiliukuvoide - ja nimenomaan voide. Hybridi tarkoittaa sitä, että tuote on sekä vesi- että silikonipohjainen. Koostumus on täysin erilainen kuin nämä kaksi erikseen. Yhdistettynä saa täysin omanlaisensa tuotteen, joka toimii hierontaan ja liukasteena ja etenkin "käsitöihin", mihin asiakkaistamme moni sitä hakee. Käteenvetorasva kuulostaa ronskilta, mutta sitähän se kaunistelematta on! Paksuhko voidemainen liukaste on helppo annostella pumppupullosta (ja pieni määrä riittää!), ei valu. Ihon pinnalle tulee pullosta kermaisen valkea voidemainen helmi, jota voi lähteä hieromaan halutulla tavalla ja voimakkuudella. Secrets levittyy ihon pintaan ja ajan kanssa vesi imeytyy ja jäljelle jää liukas, ohut, silikonipinta, jonka kautta kosketus tuntuu pehmeältä ja liukuvalta.

Secrets peseytyy pois saippualla tai pyyhkimällä kostealla pyyhkeellä. Ei tuoksua eikä makua.


Puhdistus ja desinfiointi

Olemme erittäin tarkkoja myymiemme tuotteiden materiaaleista, että ovat hygieenisiä, mahdollisimman allergiaturvallisia ja helposti puhdistettavia. Suurin osa materiaaleista ei siis vaadi desinfiointia eikä erikoisia puhdistusaineita, ainakaan jatkuvasti, mikäli tuote on henkilökohtaisessa käytössä.

Silti joskus voi tulla hetki kun oman lelulaatikkonsa aarteet haluaa puhdistaa tarkemmin. 

Wet Stuffin uutuus on Wet Stuff CLEAN ~ puhdistus ja desinfointiaine erityisesti seksileluille.

Puhdistusaine Wet Stuff CLEAN sopii lähes kaikkien mielihyvätuotteiden puhdistukseen ja desinfiointiin. Wet Stuff Clean on tehokas antimikrobinen aine bakteereja ja sieniä vastaan tappamalla 99,5% bakteereista - toimii seksileluissa ja myös kovilla pinnoilla kuten pesuhuoneen kaakeleilla. 

Käyttö: Pese käsiteltävä lelu tai pinta miedolla pesuaineella ja huuhtele puhtaalla vedellä. Suihkuta sitten laimentamattomana Wet Stuff Clean - puhdistusainetta suoraan pinnalle. Paras vaikutus syntyy, jos annat tuotteen vaikuttaa muutaman minuutin. Pyyhi lopuksi paperilla tai pyyhkellä kuivaksi. Ennen tuotteen seuraavaa käyttökertaa, huuhtele hyvin vedellä. Vältä lelun upottamista tai liuottamista puhdistusaineessa: ohut suhaus pinnalle riittää, ja muista pyyhkiä huolellisesti pois. Varo pesuaineen joutumista mahdollisiin moottoriosiin (jos tuote on paristokäyttöinen, ota aina paristot pois ennen pesua ja pese sekä desinfioi korkki kunnolla kiinni; akkutuotteissa varo desinfiointiaineen suhuttamista suoraan latauspistokkeen reikään).

Soveltuu käytettäväksi silikonilla, lateksilla, muovilla, kumilla, lasilla, keraamisilla ja maalatuilla pinnoilla. Mielihyvätuotteiden lisäksi tuotetta voidaan suihkuttaa tai pyyhkiä kylpyhuoneen pinnoille, missä Clean myös toimii tehokkaana puhdistusaineena. Huom: ei saa käyttää suoraan iholle.

Wet Stuff CLEAN, SECRETS, GOLD ja paljon muuta saatavilla myymälästä Tampereen keskustasta tai verkkokaupasta kauppa.maukaste.fi.


Koronahässäkkää

Koronatilanne maailmalla sotkee valitettavasti edelleen pahasti tuotteiden saatavuutta: osalla on vaikeuksia valmistuksessa, osalla ainesosien saatavuudessa tai hinnannousussa, osalla tuotteiden tuomisessa Eurooppaan (rahtihinnatkin ovat kohonneet merkittävästi) ja myös huomioiden eri maiden tautitilanne, monessa maassa Euroopassakin kaupat ovat kokonaan kiinni, joten tukut eivät ota tuotteita samaan malliin, koska menekki on pudonnut niin reilusti. 

Tämä kaikki vaikuttaa myös meille, sillä tuotteemme tulevat eri puolilta maailmaa, ja matkan varrella on monta muuttuvaa tekijää. Jatkossakin siis tuotteissa voi olla puutoksia tai tilauksissa viivästyksiä - pyydämme malttia ja ymmärrystä! 

Valitettavasti joidenkin pienten toimijoiden kohdalla todellisuus voi olla myös se, ettei kyseistä yritystä enää ole kesällä olemassakaan... Toivotaan tietysti, että meille suurella hartaudella valitut huipputuotteet olisivat hyllyssä jatkossakin.

Aurinko paistaa, kesää kohti mennään. Huomioidaan itseä ja kumppania haastavina aikoina. Hemmotteluun ja irtiottoon arjesta, tuotteita löydät tietysti Maukasteesta!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti