tiistai 19. toukokuuta 2020

Suositut aamubrunssikutsut kesälle varattavissa nyt

Mukavan tyttöjenviikonlopun tai vaikkapa polttaripäivän aloitus tai ihan vaan piristys keskelle arkea: Maukasteen suositut brunssikutsut ovat taas varattavissa (kesä-elokuulle). 

Kutsuilla teillä on ensin aikaa nauttia pienimuotoinen brunssi, jonka jälkeen tuote-esittely meidän puolestamme. Myymälämme on muilta suljettu, joten voitte rentoutua täysin omassa porukassanne. Suosittelemme maksimiosallistujamääräksi kymmentä henkeä, jotta kaikilla on tilaa istua mahdollisimman väljästi.

Meiltä löytyy tarjoiluastioita ja kuohuviinilasit - te voitte tuoda haluamanne tarjoilut joko mukana, tai vaikkapa edellisenä päivänä. Myymälässämme on pieni jääkaappi, jossa herkut säilyvät viileässä. Laitamme kaiken teille kauniisti esille, joten teidän tarvitsee vain tulla paikalle ja ottaa rennosti!

Huomioittehan tarjoiluja valitessanne, että tuote-esittelyn aikana ei voi syödä, sillä pistämme kiertämään tuoksuvia ja maistuvia tuotteita, joita pääsee kokeilemaan iholle, nuuhkimaan ja halutessaan myös maistelemaan. Suosittelemme siis brunssitarjoiluksi pientä sorminaposteltavaa, kuten croisantit, mansikat, vaahtokarkit tms. (Mikäli tarvitsette lusikoita, lautasia tms. tuottehan ne mukananne). Meillä on mahdollisuus käsienpesuun ja myös käsidesiä tarjolla.


 

Brunssikutsut kello 10-12

Arkisin ja lauantaisin kutsujen hinta on 50€/ryhmä. Jos ostoksenne ylittävät 200€, kutsut ovat ilmaiset. (Sunnuntain hinnoittelu ja aikataulut sovitaan aina erikseen.) Ei ennakkomaksua.

Kaikki naistenkutsuvaraukset aina joko puhelimitse tai paikan päällä myymälässämme Näsilinnankadulla. Emme vahvista sähköpostitse, facebookissa tai instagramissa tehtyjä varauksia, mutta toki myös näiden kanavien kautta saa kysyä lisää!

Toivomme, että tulette kutsuille vain terveenä. Kutsuvaraukset ovat aina alustavia, ja siirto/peruminen ei maksa teille mitään. Myös me pidätämme oikeuden perua kutsut / siirtää ajankohtaa, mikäli emme ole 100% terveitä, tai mikäli kokoontumisrajoitukset näin määräävät. Huolehdimme parhaamme mukaan pintojen puhtaudesta ja desinfioimme myös esiteltävät tuotteet aina ennen ja jälkeen kutsujen. (Silti pyydämme, että esimerkiksi vibroja ei kokeilla edelleenkään nenään! Vaikka tämä tapa tuntuu syvässä istuvan!)

Myymälässämme on myös mahdollista pitää kutsut myymälätilassamme eikä hieman pienemmässä kutsuhuoneessa. Tällöin saamme tuolien väliin vielä reilummat turvaetäisyydet.

 
Nainen, ansaitset parasta - ei halpakopioita.
LELO SONA - kaikki mallit Maukasteesta!


Tervetuloa kutsuillemme - tai muuten vaan ostoksille - kohta 18-vuotta täyttävään, Suomen ainoaan naisten omistamaan, naisten seksuaaliterveys- ja mielihyvämyymälään! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti