perjantai 1. maaliskuuta 2019

MAISTUVA ~ Maaliskuu

Herkuttelua horisontissa!


Maaliskuussa paitsi vedetään laskiaispullaöverit, vietetään tietysti naistenpäivää - ja suuseksipäivää!

Perinteisesti laskiaisesta alkaa paastonaika ja herkuttelut jäävät silloin minimiin. Maukasteen herkut sen sijaan ovat sallittuja - kalorittomia ja terveellisiä, etenkin jos vielä yhdistää herkuttelun yhteiseen, romanttiseen illanviettoon ja hemmotteluun.

Naistenpäivänä voi hemmotella itseään tai rakastaan uudella mielihyvälelulla, kuten huippusuositulla ääniaalto"sutkuttimella". 

Uuteen sonic waves teknologiaan perustuvat kiihottimet eivät siis ole perinteisessä mielessä vibroja, koska niiden stimuloiva vaikutus ei perustu värinään, vaan eräänlaiseen imun, alipaineen ja puhalluksen yhteistoimintaan. Vaikea selittää, pakko kokea!
Monet tähän pulssiteknologiaan perustuvat "imurit" ovat melko kovaäänisiä (joku taisi verrata pyykkien linkoukseen makuuhuoneessasi) ja myös akun kestoissa on paljon eroja, ja se halvin ei tässä kategoriassa ole voittaja. 

Me Maukasteessa olemme valinneet tekniikan tuotteista myyntiin LELOn Sonan, ja nimenomaan SONA CRUISE-mallin. Muissa malleissa ongelmana on imulla painaminen, joka ikään kuin sammuttaa tuotteen, tai hävittää tehot. SONA CRUISE vain lisää puhallusta ja imua!
Miellyttävä silikonimateriaali peittää kauttaaltaan suutinosaa ja tuntuu myös kädessä mukavalta käyttää. Monessa muussa mallissa olemme kuulleet suutinosan olevan liian pieni tai kova, jopa kivuliaalla tavalla. Sonan pehmeys on siis ainutlaatuista. Lisäksi tuote on kauttaaltaan pestävissä, ilman irroiteltavia, saati säännöllisin väliajoin vaihdettavia osia. Pakettiin kuuluu aina latauspiuha ja meillä tietysti myös reilu tuubi myymälämme suosituinta vesipohjaista liukuvoidetta!

Muitakin ideoita naistenpäivälahjaksi toki on; aina hyödylliset treenikuulat, rentouttava hieronta öljyllä, ihanat tuoksut...


14.3. odottaakin sitten suuseksille omistettu 
Steak & BJ Day eli kotimaisittain 
Pihvi ja suikkari -päivä. 

Pihvin vaihtoehdoksi toki käyvät myös vegeversiot tai pihvin voi unohtaa ja nauttia kaksin verroin osasta kaksi, eli suuseksistä.

Maistuvia liukasteita ja vartalomaukasteita löytyy myymälästämme runsain mitoin ja pitkin maistuvaa maaliskuuta näissä myös herkullisia tarjouksia! Seuraa ilmoitteluamme vinkeistä ja tarjouksista blogissa, facebookissa ja instagramissa.

Loveness lämmittävät vartalomaukasteet 15€ /kpl !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti