tiistai 25. syyskuuta 2018

Vibrallinen penisrengas ~ Nyt ladattavana!

Vibralliset penisrenkaat ovat olleen vuosia yksi myymälämme suosituimpia artikkeleita. Onhan se aikuisten parien leluista sellainen, joka on nimenomaan yhteinen, molempien iloksi ja yhdessä käytettäväksi.

Ladattavien pariskuntavibraattorien (kuten Lelo Tiani ja WeVibe) tulon jälkeen perinteinen vibrarengas on ehkä jäänyt vähän taka-alalle. Edellä mainituissa kun ei tarvitse askarrella pienten paristojen kanssa, pystyy leikkimään kaukosäätimellä ja muutenkin muotoilu on jotain aivan muuta kuin mihin renkaat ovat ikävä kyllä ikään kuin jämähtäneet. Lisäksi perinteiset renkaat ovat soveltuneet lähestulkoon yksinomaan heteropareille, Tiani ja WeVibe toimivat myös naispareilla ja uudenmalliset renkaat miespareilla.

Maukasteeseen tuli taannoin testierä uusia, ladattavalla pienellä vibralla olevia penisrenkaita, jotka myytiin ennätysajassa loppuun!

Nyt niitä on saatu lisää.

Storm -renkaat on muotoiltu toimimaan kiristävänä penisrenkaana, ja monenlaisissa asennoissa voimakkaana klitoriskiihottimena samaan aikaan. Parasta on kuitenkin, että sama vibra toimii  kiihottimena vaikka kädessä käytettynä - muotonsa ansiosta renkaan kiihotinosasta löytyy monipuolisia värinävoimakkuuksia ja joko laajaa ja pehmeää "kielimäistä" tai terävämpää ja tarkempaa värinäpinta-alaa. Renkaasta on helppo pitää kiinni ja liu'uttaa voimakkaat värinät juuri haluttuun kohtaan...
Etenkin renkaista sininen toimii myös miehen stimuloimiseen; kun kiihotinosan kääntää "alaspäin" kiveksiä vasten, värinät vaikuttavat laajasti miehen herkimpiin kohtiin - toimii siis myös miespareilla.


Vaaleanpunainen renkas on aavistuksen joustavampi, mutta silti napakka. Renkaan sisällä germaniumia, titaniumia ja muita verenkiertoa vilkastavia materiaaleja. Pinta samettisen sileää, ihoturvallista silikonia. Hauska kielimäinen muoto hyväilee monenlaisissa asennoissa tai omassa kivassa, jolloin renkaasta on kätevä pitää kiinni.

Sininen rengas on erittäin tiukka, eli pidentää erektion kestoa tehokkaasti (kannattaa kuitenkin huomioida, että ehkä jopa liian tiukka, jos esimerkiksi kondomien koosta paras on 56 tai isompi). Puristuksen sieto ja kuinka hyvältä se tuntuu yhdistettynä värinään on toki erittäin yksilöllistä. Sinisen renkaan sisällä myös seksuaaliseen mielihyvään ja sen voimistamiseen mahdollisesti vaikuttavia germaniumia, titaniumia ja magneetti!


Molemmissa sama pieni, mutta tehokas, irrotettava moottoriosa, joka on ladattavissa USB-johdon kautta vaikkapa tietokoneesta! Paketti sisältää myös verkkovirta-adapterin. Vibrassa erilaisia värinävoimakkuuksia ja sykkeitä.

Molemmat värit ja mallit saatavilla myymälästä! (Vaaleanpunainen myös verkkokaupasta) Mukaan tarjoamme aina laadukkaan vesipohjaisen liukuvoiteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti