perjantai 28. syyskuuta 2018

Hello Love ~ Häätapahtuma lähestyy

 

Tervetuloa mukaan rentoon ja raikkaaseen häätapahtumaan!

Tule inspiroitumaan Finlaysonille lauantaina 13.10.2018.
Hello Love -häätapahtuma tarjoaa elämyksellisen päivän kaikille kävijöille hyvien kontaktien, uusien ideoiden sekä kaiken kauniin ja hauskan merkeissä!


Hello Love on täynnä ideoita tuleviin häihin - ja miksei muihinkin juhliin, sisustamiseen, elämiseen, rakastamiseen...

Maukaste on tietenkin mukana!


Jos olet miettinyt millaista ohjelmaa polttareihin voisi meidän kauttamme saada, tapahtumassa voit rauhassa kysyä vaihtoehdoista. Kerromme mielellämme esimerkiksi kesällä lanseeratusta polttarirastista ja makuuhuoneen maukastajan testistä, joka oli välittömästi suursuosikki: Ei pitkiä tuote-esittelyjä, vaan lempeän huumorin kautta tutustumista tuotteisiin; ei "tupperwaremeininkiä" ja pakkomyyntifiilistä, mistä moni on sanonut ettei kotikutsuilla pidä; ei pönötystä eikä jäykistelyä - ja myös kaasoille mahdollisuus hengähtää ja istahtaa hetkeksi polttaripäivän aktiviteettien keskellä ;)
Toki kerromme myös muista naistenkutsuista ja yksityistilaisuuksista, oli kyseessä polttarit tai mikä tahansa syy juhlia naisten kesken, Maukasteella on yli 16-vuoden kokemus!

Kaikki kutsuvaraukset aina puhelimitse (03-2128289) tai paikan päällä Näsilinnankadulla.


Myös korseteista moni on ollut kiinnostunut. Tukeva kiristyskorsetti sopii juhlapuvun alle tuomaan ryhtiä ja muotoja. Tai se voi olla asun "kruunu", jonka kanssa hame laskeutuu kauniisti tai housut istuvat tyylikkäästi. Tapahtumassa on esillä esimerkkejä korsettimalleista ja kuoseista jne. Korsetinsovitukset edelleen myymälässämme ajanvarauksella.

Huomioithan, että erikoismallit ja värit tilataan aina erikseen, joten korsetin hankintaa ei kannata jättää viime tinkaan!


Maukaste ja paljon muita esittelijöitä on mukana kun Hello Love starttaa 13.10. kello 13.00. Aikaa tutustua on iltakuuteen. Tapahtumaan sisäänpääsy on ilmainen ja lisäksi ensimmäisille ennakkoon ilmoittautuneille on luvassa lahja. Lue lisää tapahtuman sivuilta:



HUOM. Häätapahtuman järjestelyistä johtuen lauantaille 13.10. emme valitettavasti voi ottaa kutsuvarauksia tai sovitusaikoja. Myymälämme palvelee kuitenkin normaalisti kello 10-17.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti