tiistai 11. syyskuuta 2018

Naistenkondomi, hurraa tasa-arvo!

Naistenkondomi on valitettavan pitkään ollut vain kuriositeetti ehkäisyvälineistä puhuttaessa. Moni ei ole siitä kuullut, saati nähnyt, puhumattakaan että kokeillut.

Yllättävän vähän sen puolesta julkisuudessa kohkataan, vaikka tänä #metoo -vuotena juuri naistenkondomi olisi sellainen tasa-arvotuote, joka pitäisi meidän mielestä nostaa jalustalle.
Onhan naistenkondomi nimenomaan naisen oma seksuaaliterveystuote, jonka avulla itsenäinen nainen voi huolehtia omasta terveydestään ja turvallisesta nautinnosta.


Naistenkondomi on tuote, joka toimii etenkin jos mies ei syystä tai toisesta halua käyttää kondomia. Tämä on iso ongelma kehitysmaissa, jossa HIV-tilastot jylläävät ja nainen ei voi useinkaan valita tahtooko tulla raskaaksi. Tietyissä kulttuureissa kondomin käyttö ei sovi miehisyydelle, ja silloin naistenkondomi on se mahdollisuus, jolla jokainen nainen voi suojata itsensä ja päättää lisääntymisestään. Globaalissa maailmassa, jossa matkustellaan ja muutetaan maasta toiseen, myös Suomessa tätä näkökulmaa tulisi tuoda enemmän esille; kulttuurierot suhtautumisessa kondomiin näkyvät enemmän ja enemmän. Toki, on suomalaistenkin miesten peiliin katsominen: moni nipottaa kondomin epämukavuudesta ja jättää mieluummin siksi käyttämättä. (Lukekaapa blogiteksti koskien UNIQ -miestenkondomeja, niissä on ratkaisu aika monta epämukavuuskohtaa korjattu!)

 
Naistenkondomia ei myöskään kumppani saa kesken kaiken helposti pois, joten oma päätäntävalta säilyy koko seksuaalisen kanssakäymisen ajan. Feministit hoi, loistavaa, eikö?

Naistenkondomi on jo itsessään symboli naisen vapaalle seksuaalisuudelle ja itsemääräämisoikeudelle.

 

UNIQ Lady & Air naistenkondomit


UNIQ - naistenkondomeja löytyy kaksi erilaista mallia. Molemmissa sama AT-10 -materiaali, joka on täysin allergiavapaa, ohut, läpinäkyvä, hajuton, mauton, ihoon tarttuva ja lämpöä sekä kaikki muutkin tuntemukset kumppaneiden välillä johtava superaine. Ei siis ikävää kumikahinaa, hajua, tai muuta epämukavaa. Osa miesasiakkaistamme on myös sanonut, että perinteinen "rengas-malli" (ks. alempana) ei ole visuaalisesti miellyttävä. UNIQ LADY ja etenkin AIR FEMALE tarrautuu ihon pintaan ja peittää myös ulkoiset sukupuolielimet suojaten siis laajemmin kuin tavallinen kondomi, näyttämättä siltä, että näisen sukupuolielinten päällä olisi ylimääräistä muovia tai ns. ilmapallonsuu (miltä rengas kieltämättä vähän näyttää..)

Molemmat kondomit tulevat siisteissä pakkauksissa: foliopussukka, vähän kuin onnenkeksi. Paketissa kolme yksittäispakattua kondomia. 



UNIQ LADY
Pieni testierä myytiin loppuun ennätysajassa sekä myymälästä että verkkokaupasta. Kondomi, jonka kanssa nainen voi tuntea olonsa seksikkääksi!
UNIQ LADY -naistenkondomi puetaan päälle kuin seksikkäät stringit: pitsinauhat jalkojen ympärille ja itse kondomi asetetaan oikean hetken tullen sisälle pientä ilmapalloa apuna käyttäen.


UNIQ AIR FEMALE
Sama "ilmakupla" kuin Lady-mallissa, mutta tässä kondomissa ei ole pitsinaruja, vaan kondomi ikäänkuin jatkuu rengasmaisesti, suojaten ulkoisia sukupuolielimiä laajalta alueelta, myös suuseksissä!
Liukastettu pinta tarrautuu ihoon paremmin, jos intiimialueen on sheivannut.



Tutustu myös UNIQ - miestenkondomeihin. Niissä sama lateksiton, superohut materiaali.


Muut merkit & mallit & erot

Femidom, Ormelle yms.
"perinteiset" naistenkondomit
Maukasteen valikoimiin kuuluvat myös muut naistenkondomimallit, eli perinteinen Femidom (lateksiton) ja Ormelle (lateksinen). Perinteisessä naistenkondomissa on umpinaisessa päässä pienempi rengas, joka asetetaan emättimeen ja kondomin toisessa päässä on isompi rengas, joka jää ulkopuolelle pitämään kondomin paikoillaan. Osa asiakkaistamme on sanonut renkaiden tuntuvan kovilta ja sitä ongelmaa UNIQ -naistenkondomeissa ei ole: molemmissa on sisälle tuleva pieni "ilmapallo", jonka avulla kondomi työnnetään paikoilleen emättimeen. Moni nainen on kokenut, että pallo myös "hieroo" yhdynnän aikana melko mukavan tuntuisesti...

Myymälässämme nähtävillä mallikappaleet. Tervetuloa tutustumaan ja kysymään lisää!


PS. Kaikki UNIQ - mallit (miesten ja naisten kondomit) ovat nyt tilattavissa myös verkkokaupastamme!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti