keskiviikko 1. helmikuuta 2017

KUUKAUDEN TUOTE ~ Beppy - pehmotamppooni

Mietipä nainen, miten ihanaa olisi, jos voisi elää aina juuri niin aktiivisesti kuin huvittaa ilman, että menkat sotkee suunnitelmia?
Meissä on naisia, jotka joutuvat kalenterin kanssa miettimään lomamatkoja, kylpyläpäivää kavereiden kanssa, romanttista hotelliviikonloppua tai osallistumista vaikkapa urheilukisoihin. Että mitä siitä sitten tulee jos juuri h-hetkeen sattuvat ne kammottavimmat vuotopäivät?!
Ja annas olla, joskus edes kalenterin ja laskimen kanssa päivien merkkaaminen ei riitä - ressi ja muut pikkujutut voivat heittää kiertoaikataulun pyllylleen ja puolukkaan lähdetäänkin yksyllättäin juuri kun on brasilialainen vahaus tuskailtu ja pikkupikkubikinit valmiina rantaleijonien valloitukseen.

Me sanomme, nou hätä! Sillä meillä on Beppy :)

BEPPY - Pehmotamppooni

Beppy, eli pehmotamppooni, pehmis, anatominen tamppooni, menkkasieni, seksitamppooni...mitä näitä nyt on. Jokainen saa sanoa, miksi haluaa; taikatamppooni?


Beppy Wet on tarkoin kehitelty, liukastettu, kuukautissuoja, joka muotoutuu jokaisen naisen omien muotojen mukaan, eikä siis tarvitse pelätä sivuvuotoja. Beppyssä ei ole muille näkyviä naruja ja pehmeän materiaalin ansiosta se on erittäin miellyttävä, jopa huomaamaton käyttää. Moni asiakkaamme onkin ihastunut Beppyyn ja käyttää sitä esimerkiksi kuukupin kanssa, tapauksissa kun kuukuppi ei tunnu tarpeeksi pitävältä (akrobaattiset harrastukset, retki jossa ei pääse pesemään kuppia, ja tietysti se seksi!). Beppyn kanssa voi huoletta uida, saunoa, pyöräillä, joogata, loikoilla nakurannalla, metsästää miestä vaikka ilman alushousuja...

Suurin etu Beppyssä on kuitenkin juuri sen käytön miellyttävyys. Myös naiset, jotka eivät kivun vuoksi voi käyttää tavallista tamppoonia tai kuukuppia ja saavat limakalvoille ärsytysoireita terveyssiteistä, kokevat usein liukastetun Beppy Wetin miellyttäväksi ja kivuttomaksi vaihtoehdoksi. Joku joskus jopa sanoi, että liian miellyttävä!

Ja ne kysymykset mitä kuitenkin mietit:

- Ei, se ei ole jäänyt kenelläkään sisälle. Beppy Wet on helppo vetää pois sormenmentävästä reiästä. Jos tamppooni on uponnut sormien ulottumattomiin vaikkapa seksimaratoonin seurauksena, suihkuta sinne reilusti vettä ja anna painovoiman laskea pehmoista tampoonia vähän alaspäin, jolloin on helpompi poistaa.
- Palaute miehiltä on ollut positiivista: ei sitä huomaa!



Beppy Wet saatavilla myymälästämme Näsilinnankadulta tai nettikaupasta www.maukaste.fi. Myynnissä 4kpl, 10kpl ja 30kpl pakkaukset. Hinnat 9,90€-54,90€.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti