maanantai 2. tammikuuta 2017

KUUKAUDEN TUOTE ~ ladattavat turbojänikset

TAMMIKUUN KUUKAUDEN TUOTE:

RABBIT COMPANY ~ Ladattavat turbopuput



Loppuvuoden huipennuksena myymälään saapui uusia, huikeita rabbit-sauvoja, joihin ihastuivat lähes kaikki! Uskomattoman miellyttävä, sileääkin siloisempi silikonipinta suorastaan kutsuu hyväilemään. Lisäksi näistä ladattavista superpupuista löytyy vaihtoehtoja sekä liikeen että värinän ystäville. Monta mallia erilaisine toimintoineen, mutta kaikissa sama materiaali, nerokas muotoilu nimenomaan G-pistettä ja klitoriksen hyväilyä ajatellen, hiljaiset mutta tehokkaat värinät, ja ihanat värit. 

Tuotesarja nousi välittömästi pikkujoulukutsujemme myydyimpiin ja ihastelluimpiin leluihin! Ihanuus, jota ei meinaa laskea käsistään!

Rabbit Companyn pupuista löytyy "perusmalli" (tai itseasiassa kaksikin!), jossa sekä sauvan kärkeen, että klitoriskiihottimeen tulee monenlaista sykettä ja sykähdystä, sekä voimakkuudensäätömahdollisuus.
Lisäksi saatavilla "sinkkuelämääpupu"-tyylinen jänis varressa olevilla helmillä, jotka liikkuvat sauvan pyöriessä. Pyörivissä Rabbit Companyn sauvoissa etuna moniin muihin on erinomaisen materiaalin lisäksi sen ergonominen liike: veivaus ei ole suunnieltu kermavaahdon vatkaamiseen vaan nimenomaan liike on sopivan pieni G-pisteen hyväilyyn. Kun harva meistä naisista on ämpäri, ja siksi pyörivän liikkeenkään on turha olla siihen mitoitettu.

Uusinta uutta mielihyvätuotteissa edustavat useammankin valmistajan tuotteet, joissa on värinän lisäksi ajateltu liikettä.  Samoin Rabbit Companyn Come Hither -mallissa sauvaosa liikuu edestakaisin painaen voimakkaasti G-pistettä, mutta liikkeen saa myös seisahtumaan, jolloin voi nauttia pelkästään värinöistä.



Kaikki Rabbit Company - vibraattorit ovat ladattavia ja mukana tulee USB-laturi. Latausaika on maksimissaan kaksi tuntia ja lataus säilyy tuotteessa eikä tyhjenny säilytyksessä. Pupunen on siis valmis kaytettäväksi kun hetki koittaa!
Olemme esiladanneet kaikki myymämme ladattavat tuotteet, joten Sinun ei tarvitse tehdä edes pitkää esilatausta vaan siirtyä suoraan nautintovaiheeseen!

Muistathan, että ladattavat tuotteet tykkäävät eniten jos ne puhdistetaan pyyhkimällä kostealla pyykeellä. Varothan upottamasta tuotetta syvälle veteen. Silikonisten tuotteiden kanssa käytössä ainoastaan vesipohjainen liukuvoide, jota meiltä myös aina saa mukaan silikonisiin hieromasauvoihin.




Rabbit Company - hieromasauvojen hinnat alkaen 129€. Tällä hetkellä vain myymälästä - tervetuloa tutustumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti