maanantai 23. tammikuuta 2017

Koulutamme, kouluttaudumme ja jalkaudumme

Kevät etenee kohisten. Kevään mittaan koulutamme, kouluttaudumme ja jalkaudumme - eli olemme mukana monissa tapahtumissa, joko itse kouluttajina tai kartuttamassa tietotaitoamme tai tuomalla tuotteitamme ja ammattitaitoamme tiettäväksi ihmisille ympäri maata.
Koulutustapahtumat voivat aiheuttaa muutoksia aukioloihimme nopeallakin aikataululla, joten niille päiville emme voi valitettavasti ottaa kutsuja, korsetinsovituksia tms. koska liikkeemme ollessa avoinna on paikalla poikkeuksellisesti tuuraaja. Vaikka pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme asiantuntevaa palvelua, ei tuuraajaa tämän alan ja tuotepaljouden saloihin hetkessä perehdytetä.

Ilmoitamme koulutuspäivien ja muiden tapahtumien aiheuttamista muutoksista aina facebook-sivullamme, mutta varmin tapa on tietysti aina soittaa etukäteen ja kysyä. Koulutuspäivät sijoittuvat loppuviikkoon ja viikonloppuun, joten tämä tiedoksi myös erilaisille polttari- yms. ryhmille; mikäli olette tulossa ostoksille myymäläämme, varmistakaa aukiolomme etukäteen. Ja muistattehan, että järjestämme tuote-esittelykutsuja liikkeessämme, jolloin myös valokuvaus on sallittua ja teitä palvelee aina asiantunteva naismyyjä. Ex-tempore-ryhmiä palvelemme sen mukaan kun pystymme kaikki asiakkaat tasapuolisesti huomioiden. Valokuvaus liikkeen ollessa auki ei ole suositeltavaa asiakkaidemme yksityisyyden takaamiseksi.

Tulevat poikkeuspäivät helmi-maaliskuussa
  • torstai 9.2.
  • lauantai 18.3.
  • perjantai 31.3.
Ilmoitamme näiden ja muidenkin mahdollisten poikkeuspäivien aukiolot lähempänä ajankohtaa!
Näille päiville ei siis ole valitettavasti mahdollista varata kutsuja, treenikuulaohjausta, korsetinsovituksia tms.




Pahoittelemme mahdollista häiriötä, mutta hyvät uutiset ovat tietenkin ne, että koulutusten myötä voimme entistä paremmin palvella asiakkaitamme kaikessa, mitä tulee seksuaaliterveyteen, hyvinvointiin ja mielihyvään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti