torstai 26. toukokuuta 2016

ESP Sense Pleasure ~ Kookosöljykondomi

Ehkä kaikkein mielenkiintoisin ESP - kondomiuutuuksista oli mielestämme kookosöljyllä liukastettu ESP Sense Pleasure ~ kondomi. Se on herättänyt paljon ihastusta ja kiinnostusta asiakkaissamme.

Perinteisesti kondomit on liukastettu silikonipohjaisella liukuvoiteella. (Minkä vuoksi emme suosittele kondominkäyttöä välineiden kuten hieromasauvojen päällä, sillä silikonipohjainen liukuvoide heikentää etenkin silikonista valmistettujen tuotteiden kestävyyttä ja saattaa tehdä sauvan tms. pinnasta epämiellyttävän ja pilata sen jopa kokonaan)

Kookosöljy on noussut lyhyessä ajassa erittäin suosituksi terveystuotteeksi. Sitä suositellaan monenlaiseen ihonhoitoon.  ESP Sense Pleasure ~ kondomit on liukastettu neitsytkookosöljyllä, joka on kosteuttava ja antibakteerinen liukaste. Kookosöljy on silkkisen tuntuinen iholla, eikä tahmaa. Myös Sense -kondomit sopivat vegaaneille, sillä niiden valmistuksessa ei käytetä kaseiinia tai muita eläinperäisiä aineita.

ADAM&EVE myy vastuullisesti valmistettuja ja vegaanisia
kondomeja! Kysy lisää, vastaamme mielellämme!


Tiesitkö
  • ESP -kondomit ovat luonnonmukaisia, eikä niissä ole käytetty eläinperäisiä ainesosia, joten ne sopivat myös vegaaneille. Suurin osa kondomeista sisältää kaseiinia, joka on maitoproteiini. ESP käyttää kaakaovoita sen sijaan. 
  • ESP -kondomien kumi tulee lähellä sijaitsevilta plantaaseilta, missä kumipuiden terveydestä huolehditaan.
  • ESP -kondomeja valmistavalla tehtaalla Malesiassa on huippuluokan vedenpuhdistusjärjestelmä, joten tehdasjätteen, kuten ammonjakin pääsy luontoon ja vesistöihin on estetty. Kondomit pakataan tehtaalla ja pakkausmateriaalit pyritään minimoimaan, jotta pakkausjätettä syntyisi mahdollisimman vähän.
  • ESP -kondomit valmistetaan Malesiassa, ja tehdas työllistää paljon myös naisia. ESP-kondomeja eivät tee lapset! Työntekijät saavat työstään asianmukaista palkkaa ja työoloista huolehditaan.

Vastuullinen seksi tarkoittaa mm. turvaseksiä.
Voisiko se tarkoittaa myös sitä, että turvaseksivälineet ostetaan vastuullisilta valmistajilta ja jälleenmyyjiltä


ESP - SENSE kondomeja saa nyt myös 144 kappaleen pusseissa!!!
Kurkkaa nettikauppaamme...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti