keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Suursuosikin odotettu paluu

Suhtaudumme yleensä kriittisesti kaikenlaisiin "kaikkien suosikki!" -tyyppisiin mainostuksiin. Etenkin mitä tulee mielihyvävälineisiin, meillä kaikilla on omat mieltymyksemme, jokainen on erilainen!
Tahdomme aina myydä asiakkaalle tuotteen, joka on juuri hänelle Se Oikea. Toisinaan Se Oikea on aika monella naisella sama :)

Yksi moneen kotiin löytänyt kestosuosikki on tehnyt kauan odotetun paluun.
Paljon kysytty, pidetty, kaivattu, odotettu...

Lucid Dream numero 14.

Aikoinaan useamman vuoden ajan kyseinen vibraattori oli naisten kutsujemme myydyin hieromasauva. Myös myymälän hyllystä se löysi tiensä lukemattomien naisten kotiin. Ja palaute tuotteesta on ollut huikeaa. Naiset ovat kehuneet sen yksinkertaista, mutta juuri siksi niin täydellistä muotoilua, helppokäyttöisyyttä, miellyttävää moottoria ja huikeaa kokonaisuutta. Naiset ympäri maailmaa eivät voi olla väärässä: Lucid Dream nro 14 palkittiin parhaana hieromasauvana myös Women's Health-lehden toimesta vuonna 2008!
Lucid Dream nro 14 - hieromasauva on muotoiltu nimenomaan G-pisteen kiihottamiseen. Se on kärjestään paksu ja pyöreä, ja sen isohko moottori on sijoitettu juuri siihen päähän, missä värinän kuuluu tuntua!
Tämän päivän lelutrendi on värinän sykemäisyys; jokaiseen uutuuteen tungetaan erilaisia sykkeitä ja pulssiohjelmia enemmän kuin käsissä on sormia. Ne ovat monen mieleen, mutta silti useat asiakkaamme ovat peräänkuuluttaneet "perinteistä" simppeliä vibraa helpolla portaattomalla säädöllä: nopea käynnistää ja säätää, helppo sammuttaa tarvittaessa. Lucid Dream toimii kahdella sormiparistolla ja moottorin voimakkuutta säädetään korkin päästä kiertämällä - blondikin osaa ;)

Monta vuotta olemme olleet tätä ihanuutta ilman, mutta nyt se on palannut: saatavilla myymälästä kolmen värisenä!

Nettikaupassa tuote löytyy tällä hetkellä pinkkinä, muut värit tulossa pian! 

Lucid Dreamin värit: oranssi, vaaleanpunainen, violetti

Muutaman vuoden poissaolo johtui valmistajan halusta parantaa materiaalia. Asiakkaat alkavat olla ilahduttavan tietoisia aikuisten lelujen materiaaleista ja niiden halutaan olevan entistä laadukkaampia ja turvallisempia. Meille myymiemme tuotteiden turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Uuden Lucid Dreamin materiaali on ihoystävällinen ja ftalaatiton TPE. Se ei haise, ei tunnu tahmaiselta ja on helppo puhdistaa vedellä. TPE kuten muutkin materiaalit kaipaavat kaverikseen vesipohjaisen liukasteen, joka tekee välineen kuin välineen käytöstä miellyttävämpää ja on helppo pestä pois eikä se pilaa materiaalien pintatuntumaa kuten öljyt tai silikoniliukasteet.

Tiesithän, että meiltä ostettuihin normaalihintaisiin tuotteisiin saat aina mukaan paristot (tarkistamme myös aina tuotteiden toimivuuden ennen asiakkaalle luovuttamista, joten meiltä ostetut tuotteet sekä myymälästä että nettikaupasta ovat aina toimivia).
Lucid Dreamin kaveriksi tarjoamme myös erittäin laadukkaan vesipohjaisen liukuvoiteen.

Tule noutamaan omasi!
Vaikka äitienpäiväksi!


PS. Ellei heilaa helluntaina...
...niin ei haittaa, onhan koko kesä aikaa!
Helatorstaina 5.5. myymälä kuitenkin suljettu <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti