keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Kesä pelastettu!

Kesä on pelastettu:

Beppy - varastomme on jälleen täynnä!


Tiesithän, että naruttoman, anatomisesti muotoutuvan Beppy Wet -tamponin kanssa voit elää ihan tavallista aktiivista elämää myös kuukautisten aikana: uit, saunot, mökkeilet, otat aurinkoa pikkubikineissä (tai vaikka nakuna!), joogaat, treenaat, retkeilet, matkustat, vietät villejä kesäöitä rakkaasi kanssa...

Beppy Wet on yksi myymälämme suosituimpia tuotteita ja viikottain uudet naisasiakkaamme ihastuvat tuotteen helppouteen ja mukavuuteen.

Beppy -tamponeja voit käyttää rinnakkain kuukupin kanssa; erona vain se, että Beppyn kanssa voit harrastaa seksiä ilman sotkuja. Toisinaan kuukuppi on myös hankala asettaa, mutta Beppy Wet on liukastettu ja siten helppo ja kivuton laittaa paikoilleen. Anatomisista tamponeista on tällä hetkellä myynnissä useita kopioversioita, mutta aito ja alkuperäinen Beppy on vuosien kehitystyön tuloksena syntynyt ja siten turvallinen, pitävä ja erittäin miellyttävä ja huoleton käyttää. Ei sivuvuotoja eikä tarvetta vilkuilla peilistä... Olit sitten triatlonilla, ilmajoogassa tai vaikka löydät unelmiesi uroksen terassilta juuri kun on ne mummokalsarit ja supersiteet päällä... (Beppy ja stringit käsilaukussa aina mukana, niin olet valmiina seikkailuun koska vain, minä aikana kuukaudesta tahansa!)



Beppy Wet tamponeissa on kätevä lenkki, jonka avulla tamponi on vielä helpompi poistaa. Ne ovat liukastettuja ja niissä on pH-tasapainottavaa lactasydiä.

Myymälästämme on saatavilla myös perinteistä "kuivaa" versiota, mihin voit laittaa itse haluamasi määrän liukastetta. Kuiva versio on myös hieman eri muotoinen kun uudempi Wet. Molemmilla on faninsa!



Muistathan, että vaikka Beppyt ovat anatomisesti muotoutuvia ja siksi niin älyttömän mukavan tuntuisia, käytä kerrallaan max 8 tuntia - ja Beppyhän on kertakäyttöinen kuten muutkin tamppoonit.

Saimme myyntiin myös erän paljon pyydettyä Beppy - liukuvoidetta eri kokoisissa myyntipakkauksissa. Beppyjen liukaste on ollut erittäin siedetty ja moni herkkäihoinen asiakkaamme onkin toivonut, että kyseistä liukastetta voisi ostaa purkissa. Nyt voi! Beppy Comfor Gel -intiimiliukastetta on saatavilla monessa pakkauskoossa - päivitämme tuotteet nettikauppaamme tuota pikaa, mutta tuotteet ovat heti ostettavissa myymälästämme Tampereen keskustasta. Hinnat alkaen 9,90€.

Beppyt ja muut huipputuotteet löydät kivijalkamyymälästämme Näsilinnankadulta Tampereelta, missä Sinua palvelevat aina asiantuntevat naismyyjät. Osan tuotteistamme voit tilata myös nettikaupastamme osoitteesta www.maukaste.fi - huomaathan, että valikoima on myymälässämme nettikauppaa laajempi, mutta hinnat ovat aina samat sekä verkossa, että "livenä".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti