lauantai 2. huhtikuuta 2016

Aprilliä ;)

Kuten useimmat varmaan hoksasivat, edellinen postaus oli meidän hullulla huumorilla tehty aprillipäivän spesiaali - valitettavasti siis uudelleenkäytettäviä kondomeja ei toistaiseksi ole tulossa myyntiin, mutta jos näin joskus käy, ja tuote täyttää laatuvaatimuksemme, olemme ehdottomasti kiinnostuneita ottamaan sen myyntiin!
Siihen asti, myymämme kondomit ovat kertakäyttöisiä ;)

Aprillipilaa sen sijaan ei ole se, että kevät etenee kesää kohti ja myös kutsukalenterimme alkaa täyttyä sen mukaisesti.


Mikäli olet kiinnostunut järjestämään naistenkutsut myymälässämme, ota hyvissä ajoin yhteyttä niin voimme tehdä alustavan varauksen (se ei vielä sido mihinkään, mutta mikäli samalle ajankohdalle tulee muita kyselyitä, ensimmäinen varaaja on etusijalla!). Myymälässämme pidettävien kutsujen hinta on 50€ ja sitä ei peritä, mikäli ostokset ylittävät 200€. (Kotikutsut sovitaan tapauskohtaisesti)
Meillä kutsuilta ostetut tuotteet saa samantien mukaan eikä tarvitse odottaa postitusta! Kutsuillamme ei myöskään ole ostopakkoa, vaan voit tulla vain viettämään rennon, hauskan hetken tyttöjen kesken ja kuuntelemaan viimeisimmät tuulet erotiikkatuotteiden maailmasta. Esiteltävät tuotteet valitsemme aina porukan mukaan, yli kymmenen vuoden kokemuksella, joten kutsuillemme uskaltaa tulla, vaikkei olisi mitään käsitystä ennestään! Kivijalkamyymälässämme pidettävillä kutsuilla tutustuttavana on koko myymälämme laaja valikoima, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain mieluista.

Meillä esittelijänä on aina asiantunteva ja koulutettu naismyyjä, joten kysyä saa ja pitää jos jotain mieleen tulee!

Kutsut ovat aina yksityistilaisuuksia. Pienemmälläkin porukalla voi varata meillä yksityisen shoppailuhetken, mikäli haluatte asioida rauhassa.

Yksityistilaisuudet tulevat vaikuttamaan jonkun verran aukioloihimme: ilmoitamme muutoksista sekä täällä blogissa, että facebookissa. Voit myös aina soittaa ja varmistaa!

Tänään lauantaina palvelemme normaalisti 10-17. 
Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti