lauantai 7. marraskuuta 2020

Vulvodyniaviikko 9.-15.11.


Gynekologinen potilasjärjestö Korento ry järjestää Vulvodyniaviikon 9.–15.11.2020.

Vulvodyniaviikkoa vietetään Suomessa nyt toista kertaa. Kansainvälisesti vulvodyniaan liittyvän tietoisuuden edistämiseen keskittyvänä päivänä tunnetaan 11.11. Teemaviikon tavoitteena on kannustaa puhumaan avoimesti vulvodyniasta ja siihen liittyvistä oireista sekä tehdä oireyhtymää näkyväksi. Vulvodynian kanssa eläviä on Suomessa jopa 200 000. Yleisyydestään huolimatta vulvodynia tunnetaan vielä huonosti.

Vulvodynian "väri" on violetti ja sen takia myös Maukasteessa vietetään violettia teemaviikkoa, joka alkaa maanantaina 9.11. Pukeudu violettiin -päivällä. Viikon aikana haluamme kiinnittää huomiota erilaisista syistä johtuviin yhdyntäkipuihin, joista vulvodynia nousee usein esille asiakkaidemme kanssa keskustellessa. Useimmissa yhdyntäkivuissa laadukas ja limakalvoille sopiva liukaste on ensisijaisen tärkeä. Myös monista apuvälineistä voi saada apua ja helpotusta - mielihyvää unohtamatta.

Koko viikon ajan myymälässämme kaikista violeteista tuotteista -10% alennus.

Alennus ei koske LELO SONA2 CRUISEA, mutta kyseisen tuotteen ostajalle annamme erittäin hellävaraisen Wet Stuff Plus -liukuvoiteen 270g kaupan päälle! (arvo 24,90€).
Yksittäin 270g pullo Wet Stuff Plussaa tarjoushintaan koko viikon 20€.

Sooniseen värähtelyyn perustuvista "imureista" SONA2 on kaikista hellävaraisin; värähtelytaajuus on rauhallisempi ja myös säätövaraa on ykkösversiota enemmän miedompaan suuntaan. Toisin kuin perinteiset vibraattorit, sooninen aalto ei tunnu mekaanisen voimakkaalta ja pinnalliselta, vaan vaikutus on  syvempi eikä puuduttava. Osa asiakkaistamme on verrannut tuntumaa käsisuihkun miellyttävään paineeseen.

Wet Stuff -liukuvoiteet on suunniteltu naisen limakalvoille ja niissä on luonnollinen pH, eikä ylimääräisiä hajuja, makuja tai väriaineita. Wet Stuff E-vitamiiniliukaste on ollut suosittu jo vuosia - ja sopii helpottamaan yhdyntää tai apuvälineen kanssa kipupisteiden painelua tai muuta omaa harjoittelua. 

Wet Stuff Plus on vielä herkemmille limakalvoille. Siitä on poistettu ainesosista lähes kaikki mahdollinen, jotta myös erilaiset ristikkäisaineallergiat ja niiden mahdollisuus olisi minimaalinen. Koostumus yhtä aidontuntuinen kuin Plain E-vitamiinissa. Ei aivan yhtä pitkäkestoinen, mutta helppo lisätä tarvittaessa ja myös puhdistaa pois kevyellä pyyhkäisyllä tai vedellä. Vesipohjaiset liukuvoiteet sopivat myös apuvälineiden kuten dilataatiosauvojen ja -puikkojen kanssa, lantionpohjan harjoituskuulien tai erilaisten hieromasauvojen kanssa.


KORENTO ry

Korento ry on valtakunnallinen potilasjärjestö, joka toimii endometrioosia, adenomyoosia sairastavien sekä PCOS:n ja vulvodynian kanssa elävien edunvalvojana. Tarkoituksena on keventää sairauden tuomaa taakkaa ja tarjota apuvälineitä, joiden avulla selviää paremmin elämästä sairauksien kanssa.

Lisää korennosta ja heidän järjestämistään vulvodyniaviikon tapahtumista voi lukea mm. nettisivuilta korento.fi Tai Korennon Facebook-sivuilta.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti