maanantai 30. marraskuuta 2020

Rauhallista ja turvallista joulunodotusta

Poikkeusvuoden joulu lähestyy... Maukasteen jo perinteeksi muodostunut joulukalenteri avautuu taas myymälässämme (arkisin ja lauantaisin) - ja tänä vuonna myös verkkokaupassa! Nyt jos koskaan on lupa hemmotella itseä tai kumppania ja hankkia mielihyvää pimeään talveen.

Verkkokaupan joulukalenteriin pääset TÄSTÄ!

 

Joka päivälle on avautumassa oma "luukku", mistä paljastuu tuotetarjous tai paketti. Joulukalenterin tarjouspaketit ovat voimassa ko. päivän ja/tai niin kauan kuin paketteja riittää. Jos haluat tilauksesi lahjapaperiin, voit verkkokaupassa mainita siitä lisätieto-kohdassa.

Kaikkiin tilauksiin voit valita myös noudon myymälästä: Pakkaamme tilauksen valmiiksi ja voit sopia noutoajan myös hieman ennen tai jälkeen aukioloaikojen, jos haluat välttää mahdolliset ruuhkat.

Koronatilanne Pirkanmaalla on valitettavasti mennyt huonompaan suuntaan. Toivomme silti, että ihmiset uskaltautuisivat tekemään ostoksia kivijalkaliikkeisiin ja siten tukea kotimaisia (pien)yrityksiä haastavassa tilanteessa.

 Olemme mukana Tampereen Kaunein Jouluikkuna - äänestyksessä!
Ikkunoita voi käydä ihastelemassa keskustan alueella 4.-27.12.

Maukasteen numero on 22 :)

Me pyrimme myymälässämme desinfioimaan pintoja mahdollisimman usein ja pidämme maskia asiakaskohtaamisissa. Tuotteista mallikappaleita on esillä tavanomaista vähemmän, mutta kysymällä edelleen on mahdollista päästä tutustumaan tuotteisiin pakettien ulkopuolella, nuuhkimaan hierontaöljyjä, sovittamaan asuja jne. Kuitenkin toivomme, että kosketaan vain tuotteisiin, joita on oikeasti aikeissa ostaa. 

Meillä on myös edelleen ilmanpuhdistuslaite pöhisemässä ja putsaamassa hengitysilmaa. Hyvissä ajoin sopimalla meille on mahdollista tulla rauhass ostoksille myös esim. aamupäivästä erikseen sopimalla.

Myymälämme pienen koon huomioiden, jotta turvavälit pysyvät, odotathan ulkona vuoroasi jos väkeä on enemmän. 

 


Jo aiemmin syksyllä asetimme kutsuillemme osallistujien maksimimääräksi 10 henkilöä. Edelleen, jos haluatte perua kutsut tai siirtää toiseen ajankohtaan, se on teille täysin maksutonta ja onnistuu helposti laittamalla sähköpostia tai soittamalla. 

Tilanteesta huolimatta,
hyvää joulunodotusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti