maanantai 16. maaliskuuta 2020

Maukasteen korona-päivitys: infoa asiakkaille & ainakin yksi positiivinen ajatus aiheesta!

Ympäri maailmaa jylläävä korona-virus on varmasti lähes jokaisen ajatuksissa tällä hetkellä.
Niin myös meillä.
Terveys ja turvallisuus ovat tärkeimpänä huolena. Myös meillä on ystävissä ja sukulaisissa riskiryhmiin kuuluvia, joten teemme oman osamme tartuntojen leviämisriskin minimoimiseksi.


Toki pienyrityksenä huolemme on myös taloudellinen. Pyrimmekin pitämään ovet auki niin pitkään kuin se on suinkin mahdollista ja lain ja suositusten puitteissa sallittua.

Näiden ohjeiden toivoisi olevan itsestäänselvyys
(valitettavasti näin ei ole, joten tässä tulee)
  • Ethän tule ostoksille / korsetinsovitukseen / kutsuille sairaana
  • Karanteenissa oleminen ei tarkoita lisääntynyttä vapaa-aikaa esim. edellä mainittuihin ajanvietteisiin
  • Huolehdi käsihygieniasta: meillä on käsienpesumahdollisuus ja käsidesiä
  • Jos aivastuttaa tai nenä vuotaa, pyydä käsipaperia ja niistämisen jälkeen, pese kädet ennen kuin jatkat tuotteiden selailua
 Olemme lisänneet myös omasta puolestamme varotoimia:
  • Kutsuillamme ei tällä hetkellä tuotteita, kuten makuliukasteita, maistella
  • Vibroja ja vastaavia ei kokeilla nenään - jostain muinaisuudesta periytynyt urbaanilegendahan tuntuu olevan, että värinät pitää kokeilla nenänpäähän; sitä emme flunssakaudella suosittele muutenkaan. Jos haluaa kokeilla herkkään kohtaan vibran voimakkuutta, esimerkiksi kyynärtaive on siihen erittäin hyvä!
  • Me käsittelemme näytetuotteet sekä hierontaöljyjen ja vastaavien pullot desinfiointiaineella päivittäin ja esiteltävät tuotteet myös ennen ja jälkeen kutsujen. 
  • Kutsuillamme suositeltu enimmäismäärä osallistujille on tähänkin asti ollut 10 henkeä, ja toivomme siitä pidettävän kiinni


Naistenkutsuilla ja tuote-esittelyissä meillä ei ole koskaan varausmaksua, joten mikäli joudut peruuttamaan tai siirtämään kutsut, tämä ei maksa teille mitään! Kunhan ette tule sairaana kutsuillemme - sillä jos me sairastumme, ja joudumme perumaan yksityistilaisuudet, se on paitsi huonoa mainosta meille, aiheuttaa se harmia kutsut varanneille, ja on iso sääli sillä myymälämme täyttää kohta 18 vuotta ja kertaakaan meidän puolesta ei kutsuja ole jouduttu perumaan! Toivomme, että putki ei katkea tähänkään koronaan.

Positiivinen ajatus?

Korona on varmasti koskettanut kaikkia ja vaikuttanut kevään suunnitelmiin. Myös meillä talvilomamatkat, harrastemessut, jääkiekon liigahuipennus ja paljon muuta kovasti odotettua, on pyyhitty kalentereista.

Silti mietimme, voisiko tilanteesta löytää myös jotain positiivista?

Moni elää kiireistä arkea työn ja omien ja lasten harrastusten ja menojen keskellä. Meillä asiakkaista suurin osa sanoo, että parisuhteessa ja sen seksielämän ylläpitämisessä suurin haaste on ajanpuute.

Nyt voisi olla hetki rauhoittua ja nauttia yhteisestä ajasta. Jos ette pääse kumppanin kanssa urheiluharrastuksiin - pitäkää hemmotteluilta kotona tai vaikkapa vuoroilloin lupaatte toisillenne hieronnan! Peruuntunut teatteri-ilta kääntyy ehkä koko perheen lautapeli-illaksi ja talvilomamatkan uudelleen suunnitteluun ja haaveiluun voi käyttää monta päivää! Siinä sivussa voi kenties pitkästä aikaa keskustella haaveista ja toiveista noin yleisestikin enemmän. Voitte jopa oppia toisistanne jotain uutta!

Ihanasti eräskin asiakkaamme viime viikolla totesi, että ostaakin nyt vähän isomman satsin liukuvoidetta, jos vaikka joutuu karanteeniin, niin sujuu ainakin sutjakkaammin!

Jos mietityttää lähteä ostoksille kaupungille, nettikauppamme palvelee 24/7. Lisäksi meille voi aina soittaa tai laittaa sähköpostia kysyäkseen tuotteista, ja voimme toimittaa postitse myös muitakin kuin nettikaupassamme näkyvillä olevia tuotteita. Ohjaamme ja neuvomme oikean tuotteen valinnassa mielellämme. Vaikka ovet olisivat kiinni, palvelemme muilla tavoin ja toimitamme tuotteita, jotta saadaan pidettyä "pyörät pyörimässä".

Meiltä voi myös tilata noutopaketin, jonka sinä tai tuttava voi nopeasti hakea sovittuna aikana - vaikka muutoin olisimmekin kiinni.



#tueyrittäjää

Seuraamme tilannetta ja noudatamme viranomaisohjeistuksia. On paljon töitä, joita ei etänä voi tehdä ja jos ei voi tehdä ollenkaan, taloudellisesti se voi olla kestämätöntä.

Meidän ja lukemattomien muiden pien- ja yksiyrittäjien ja heidän perheidensä toimeentulon puolesta toivomme, että pidetään mieli positiivisena ja jos sinä ja lähipiirisi olette terveenä, ettekä kuulu riskiryhmään: uskaltakaa käyttää palveluja, käydä parturissa ja hierojalla, kahvilassa ja ravintolassa, kivijalkamyymälässä ostoksilla tai ehkäpä jopa hankkia liput tulevan syksyn kulttuuririentoihin. Uskotaan, että tilanne on ohimenevä ja voitettavissa.

 Lue yrittäjät.fi juttu tästä !



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti