keskiviikko 6. marraskuuta 2019

Apuväline2019 messut 7.-9.11.

Kävijät ovat toivoneet Apuvälinemessuille seksuaaliterveyden teemaa ja tänä vuonna aihe viimeinkin ylittänyt "kynnyksen" ja isosti mukana tapahtumassa! Aika on siis vihdoin oikea ja me Maukasteessa olemme tästä erittäin iloisia.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiön Jotta kukaan ei jäisi yksin -hanke toteuttaa messuille OsalliSEKSI-korttelin, jonka sisällä käsitellään erittäin monipuolisesti paitsi seksuaalisuuden ja siihen liittyvien oikeuksien lisäksi myös yleisesti hyväksynnän teemaa; jotta kukaan ei jäisi yksin, vaan että kaikki pääsisivät osalliseksi!

OsalliSEKSI pitää sisällään tietoiskuja, tapaamisia, opastuksia, ajatuksia...ja paljon muuta Apuvälinemessuilla ennen näkemätöntä. OsalliSEKSI-teemakorttelissa sosiaalisesta elämästä ja seksuaalisuudesta puhutaan asioiden oikeilla nimillä! Messuosasto muodostaa kodinomaisen tilan, jonne voit tulla tutustumaan seksuaaliterveyteen liittyviin asioihin helposti ja turvallisesti. Olohuoneen kirjastossa on laaja valikoima aihetta käsitteleviä julkaisuja.Voit myös "lainata" itsellesi esimerkiksi seksuaaliterveyden tai osallisuuden apuvälineiden asiantuntijan tai kokemusasiantuntijan kertomaan sinua askarruttavista asioista. Makuuhuoneessa saat tietoa erilaisista seksin apuvälineistä ja pääset tutustumaan niihin käsinkosketeltavasti.


Lue lisää korttelista sekä blogeihin tallennetuista ajatuksista teemaan liittyen
https://www.kvps.fi/tapahtumat/osalliseksi-apuvalinemessuilla

Ja toivottavasti nähdään messuilla!
 
Tahdomme aina, että apuvälineen hankintaa mietitään tarkasti, ettei tule vikaostoja, ja haluamme kunnioittaa jokaisen yksityisyydensuojaa, joten messuilla emme kerää asiakastietoja emmekä vastaanota tilauskaavakkeita. Messuilla on kuitenkin mahdollista saada suosittelemistamme tuotteista tiedot myöhempää hankintaa varten. Pientä ostettavaakin, kuten liukasteita ja hemmottelupuutereita, voi käteisellä hankkia jo paikan päältä.

Maukasteen asiantuntijat ovat tavattavissa torstaista lauantaihin 7.-9.11. messujen aukiolojen mukaisesti (to&pe 9-17 ja la 10-16). Huomaattehan, että tällä välin myymälässämme Tampereen keskustassa palvelee tuuraajamme, joten "vaikeissa" kysymyksissä ja vaikkapa korsetinsovituksissa tai kutsuvarauksissa pyydämme palaamaan asiaan jälleen ensi viikolla, eli 11.11. alkaen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti