sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Maukasteen joulukalenteri

Joulu voi olla myös aikuisille aikaa hankkia uusia leikkikaluja, nauttia yhdessä olosta ja kynttilöiden synnyttämästä romantiikasta. Lahjojen hankinta on monelle silti stressin paikka. Me Maukasteessa neuvomme ja opastamme aina parhaamme mukaan - lisäksi paketoimme tarvittaessa lahjat valmiiksi ilman erillistä maksua, myymälässä ja verkkokaupassa! (Muistattehan malttaa jouluruuhkissa, ei autoa sakkopaikalle eikä ostoksille minuuttiaikataululla, niin kaikilla on maassa rauha ja hyvä mieli)

Avuksi ideointiin voi ottaa vaikkapa

Maukasteen joulukalenterin


Joulukalenteri "aukeaa" joka päivä Facebookissa (Maukaste, @naisellinenvaihtoehto) ja Instagramissa (@maukaste). Jokainen "luukku" sisältää päiväkohtaisen tarjouksen, joka on voimassa kyseisenä päivänä (jos kyseessä on tuotepaketti, niin kauan kuin paketteja riittää). Pyhäpäivinä kun myymälämme on suljettuna, löydät muita vinkkejä ja ideoita.



Tarjoukset voimassa palvelevassa kivijalkamyymälässä Tampereen keskustassa, lähellä pian avautuvaa Tampereen Joulutoria, Tallipihaa, Kauppahallia ja monia muita. Eli samalla reissulla voi hankkia monenlaista joulunajan tuotetta kotiin tai lahjaksi!

Ratikkaremontista huolimatta, kannattaa edelleen rohkeasti jalkautua paikallisiin yrityksiin ja suosia keskustan palveluita ja tuotteita ja siten edesauttaa Tampereen pysymistä viihtyisänä ja virkeänä.

Lisäksi jokainen yritys, joka maksaa veronsa Suomeen, auttaa osaltaan jokaisen suomalaisen hyvinvointia. Mitä jos tänä vuonna unohtaisimme ulkomailta tuotteiden tilaamisen ja aidosti suosisimme kotimaista. Ne eurot tulevat takaisin jossain kohtaa, työllistämisessä, koulutuksessa, hyvinvointipalveluissa, kulttuuripalveluissa jne.

Rauhallista joulunodotusta <3

Facebook-sivuillemme pääset suoraan tästä.
Instagram-kuvia nettiselaimella täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti