torstai 8. marraskuuta 2018

Isänpäivävinkit Tamperelaisittain

Tunnustaako isä väriä?

Isänpäivä osuu sopivasti renkaanvaihtoaikaan, joten myös Maukasteesta löytyy monenlaisia renkaita, joilla voi turvallisin mielin suunnata talven liukkaille.

Isänpäivän spesiaalina lajittelimme myös osan renkaista väreittäin, ja Tamperelaisena yrityksenä tietysti Ilveksen ja Tapparan mukaan! 
(huom. ei virallinen fanituote ;) )

Valitse siis isälle sinistä ja oranssia - tai kelta-mustaa-vihreää.
Myös muita värejä saatavilla, joten ei hätää!

Isänpäivärenkaat 2 kpl 15€. Eri kokoja ja muotoja. Kaikki turvallista silikonia tai vastaavaa materiaalia. Joustavia ja miellyttäviä käyttää. Rengas asetetaan peniksen juureen, jossa se kiristää ja siten lisää erektion kestoa - ja jopa miehen mielihyvää. Saatavilla toki myös väriseviä vibrarenkaita, joista riittää iloa ja vipinää molemmille. Mukana jokaisessa paketissa hoitava liukuvoide Wet Stuff Plain, jossa ekstrana E-vitamiinia.


Myös paljon kysyttyjä eturauhaskiihottimia on taas valikoimissa. Eturauhanen on vähän kuin miehen G-piste ja sen hierominen tai painaminen voi saada aikaan erittäin voimakkaita orgasmeja.

Prostata-lelujen avulla voi mies myös harjoittaa lantionpohjan lihaksiaan (Kyllä, myös miehillä on lantionpohja ja sen lihaksiston harjoittaminen kannattaa!) mikä entisestään lisää seksuaalista nautintoa - vahva lantionpohja tukee myös muita lantion alueen lihaksia sekä alaselkää ja ehkäisee vanhemmiten mahdollisesti ilmaantumia pidätysongelmia. Toisaalta miehillä - kuten naisillakin - voi olla myös kireyttä lantionpohjassa, mikä voi heijastua kipuna vaikkapa selkään, vatsan alueelle tai lonkankoukistajiin. Värinä voi rentouttaa ja helpottaa kiputilaa.


Lämmintä vai viileää?
Stimulaatiovoiteet ja -
liukasteet alkaen 12,90€

Myös muita yhteiseen käyttöön sopivia lahjaideoita on myymälämme pullollaan!

Miten olisi vaikka herkullinen makuliukuvoide; suursuosikki kinuski tai kestomenestyjä mansikka?
Tai entäpä sekä miehille että naisille että etenkin yhdessä käytettäväksi tarkoitettu stimulaatioliukuvoide Wet Stuff IGNIGHT riittoisassa pumppupullossa?
Aistikas hieronta hoitavalla ja tuoksuvalla hierontaöljyllä ei myöskään koskaan mene pois lahjalistalta...


Tervetuloa tutustumaan ~ meillä kotimaisessa kivijalkayrityksessä Sinua palvelee asiantunteva naismyyjä.




PS. Muutamia pikkujoulu-kutsuaikoja on vielä vapaana! Kutsukyselyt ja varaukset puhelimitse (03-2128289) tai paikan päällä myymälässämme Näsilinnankadulla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti