tiistai 10. heinäkuuta 2018

Polttarit Maukaste - myymälässä

Polttareiden pikarasti Maukaste-myymälässä on ollut yllättävän suosittu!

Lanseerasimme rastin nimenomaan kysynnän vuoksi: Tupperware-tyyppiset kutsut "pakkomyynteineen" ovat jo auttamatta vanhanaikaisia. Etenkin polttareissa pääasiassa pitäisi olla yhteinen hauskanpito. Rasti on kiva ujuttaa tapahtumarikkaaseen päivään, eikä kenenkään tarvitse ahdistua teemasta. Moni porukka on toivonut lyhyttä piipahdusta myymälässämme ja esittelyä tuotteista, ja rastin yhteydessä, ajanvarauksella tämä on mahdollista rennossa ja riemukkaassa hengessä - ja lisäksi sankarille jää konkreettinen muisto päivästä ja ohjelmasta!


Maukasteen polttarirastilla on "tekemisen meininki" kun sankaritar pääsee suorittamaan hyväntuulisen Makuuhuoneen Maukastajan testin. Suorituksessa koko seurue voi auttaa ja olla mukana! (Tietyin muutoksin testi soveltuu myös sulhaselle) Testin ohessa ryhmä pääsee tutustumaan muutamiin tuoteryhmiin ja tuotteisiin lempeällä huumorilla, ilman ostopaineita. Testi suoritetaan myymälässämme aukiolojen puitteissa, mutta erillisessä kutsutilassamme. Myymälä on siis auki jos jotain kotiinviemisiä tahtoo ostaa, muitakin kuin testin aikana esiteltyjä tuotteita.

Olemme ryhmällenne paikalla sitä varten, että kysyä saa!

Rasti voi toimia myös eräänlaisena nesteytysrastina, sillä erikseen sovittaessa voitte tuoda ryhmällenne tarjoiltavan esim. kuohuviinin tai limonaadit jääkaappiimme ja me tarjoilemme ne teille. 

Kun puolet kesästä on takana ja testin suorittaneita morsiamia on jo reilu määrä, on ollut ilo huomata, että palaute on ollut hurjan positiivista. Asiakkaamme ovat kiitelleet erityisesti sitä, että pysähdys on sopivan mittainen - erilliset kutsut tai tuote-esittely vie aina aikaa ja pysäyttää päivän. Myös jos jollakulla on ahdistus teemaa kohtaan, keskellä päivää nopea pyrähdys tuskin traumatisoi ketään :) Moni on kysellyt onko testissä arkaluontoisia kysymyksiä: ei ole, ei tarvitse pelätä. Palautteen perusteella olemme onnistuneet laatimaan hyväntuulisen testin, josta ei tule paha mieli. Se on hauska mutta myös informatiivinen, eikä mikään vitsi. Korostamme aina, että emme kysele henkilökohtaisia, eikä oikeita tai vääriä vastauksia välttämättä ole. Ketään emme tahdo nolata.

Muistutamme, että kesälauantait ovat myymälässämme varsin kiireisiä ja samalla kellonlyömällä ovesta saattaa yllättäen ilmestyä jopa kolme polttariporukkaa. Samaan aikaan pyrimme palvelemaan myös muut asiakkaat ammattitaidolla ja hienovaraisesti. Jokaiselle ex-tempore-polttariporukalle emme siis voi luvata monipuolista tuote-esittelyä, joten ryhmille suosittelemme aina ajanvarausta.

Aukioloaikoina myymälässämme video- ja valokuvaaminen on yksityisyyssyistä kielletty. (Polttarirastilla kutsuhuoneessa valokuvaus ok!)

Huomioittehan myös, että pidämme polttarirastien lisäksi myymälässämme edelleen myös yksityistilaisuuksia, jotka voivat vaikuttaa aukioloaikoihimme.

Meillä palvelee aina asiantunteva naismyyjä, myös kutsuillamme. Emme käytä freelancer-myyjiä, vaan tiedämme ja tunnemme tuotteemme, koska olemme ne itse myyntiin valinneet. Olemme seksuaaliterveystuotteiden asiantuntijamyyjä ja maahantuoja yli 15 vuoden kokemuksella. 

Polttarirastista lisää voitte lukea aiemmasta blogikirjoituksesta.


Ajanvaraukset sekä rastille että yksityistilaisuuksiin aina joko puhelimitse 03 - 2128289 tai paikan päällä myymälässämme.

Olettehan hyvissä ajoin liikkeellä, suosituimmat ajat täyttyvät nopeasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti