maanantai 7. toukokuuta 2018

Beppy - tamponi Dry & isompi koko

Beppy -tamponit ovat olleet myymälämme suosituin ja kiitellyin tuote jo useamman vuoden ajan. Ja joka viikko naiset ihastuvat tähän supertuotteeseen; miellyttävään, anatomisesti muotoiltuun kuukautissuojaan, jonka kanssa kaikenlainen - myös seksin - harrastaminen sujuu sulavasti ja sotkuitta.

kuva: beppy.com
Liukastettu Beppy Wet on kuulunut tiiviisti valikoimiimme siitä asti, kun on ollut saatavilla. Anatomisista tamponeista on viime vuosien aikana ilmestynyt paljon kopiomalleja useilta valmistajilta, mutta alkuperäinen Beppy erottuu kyllä muista - jokainen joka on testannut, huomaa kyllä eron.

Liukastettu Beppy Wet on helppo asettaa ja liukaste sekä lactagel pitävät limakalvot pehmeinä ja tasapainottavat pH:ta. Wet on kivuton ottaa pois myös vaikka se ei olisi täyttynyt ja siten tamponia voi käyttää vaikka vuotoa ei vielä olisi, mutta jos on semmoinen olo, että ehkä mahdollisesti ja pahassa paikassa.

Beppy Dry ja Dry Max

Alkuperäinen Beppy on kuitenkin ns. kuiva Beppy Dry. Moni asiakkaamme on tottunut sitä käyttämään ja sen vuoksi myös tämän liukastamattoman version olemme pitäneet valikoimissa. Se on myös malliltaan hieman isompi osalle naisista sen muotoilu sopii paremmin. Nyt saatavilla myös Beppy Dry MAXI - koko. Eli liukastamaton Beppy, joka on vielä reilumman kokoinen.

Liukastamattomaan Beppyyn tulee lisätä joko omaa suosikkiliukastetta tai kosteuttaa sitä hieman vedelle ennen asettamista, jotta tamponi istahtaa mukavasti ja tiiviisti paikoilleen.

Sekä kuiva että liukastettu Beppy - tamponi tulee vaihtaa viimeistään 8 tunnin välein. Muistathan, että kuten muutkin tamponit, Beppy on kertakäyttöinen. Moni ympäristötietoinen nainen onkin tottunut käyttämään Beppyä rinnakkain kuukupin kanssa: kuukuppi muuten, mutta Beppy niihin tilanteisiin kun kuukuppi ei vaan sovi mukaan (no, se seksi!) tai sen pysyvyys ei ole niin varmaa (ilmajooga-akrobatiat tai hyppypomppimiset)! Pidempään reissuun Beppy on aina kätevä pakata mukaan - koskaan ei tiedä millaiseen vessaan joutuu ja aina kuukupin pesumahdollisuutta ei ole, mutta yksittäispakattu Beppy kulkee siististi mukana repussa tai käsilaukun pohjalla.

Paljon kesäuutuuksia...

Kesä ja kärpäset. Eli valo saa myös pohjoisen ihmisillä hormoonit hyrräämään ja veren kiertämään joka päässä! Tämän johdosta myös meillä erilaisten ehkäisy- ja suojautusmisvälineiden valikoima kasvaa juuri näihin aikoihin. Uutuuksista olemme jo kertoneet vegaanisista kondomeista ja liukasteista. Lisäksi mm. kondomi ympärileikatuille miehille, herkullinen karkkikondomi, reilunkokoiset Beffy suuseksisuojat ja aivan uudenlaisesta, täysin allergiaturvallisesta, hajuttomasta, värittömästä AT-10 materiaalista valmistetut naisten ja miesten kondomit!

Pysy kuulolla uutuuksista.
Ja pitäkää itsestänne ja toisistanne huolta. Piis, laav, kesää kohti <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti