perjantai 16. lokakuuta 2015

Syysfiiliksiä ja messukuulumisia

Joulu lähestyy hirveää vauhtia ja ensimmäiset joulupaketteja ajatellen tilatut uutuustuotteet ovatkin jo löytäneet myymälän hyllylle. Lisää tulee tipahdellen, mitä lähemmäs joulukuuta kuljetaan...

Uutuuksille on tietysti tehtävä tilaa, joten nyt on erinomainen tilaisuus tulla shoppailemaan, sillä pistimme alennukseen HURJAN määrän tuotteita: asuja, välineitä, öljyjä... Kaikki ajatuksella OSTA 3 MAKSA 2. Edullisin tuote siis ilmaiseksi!

Osa porukastamme pyörähti haistelemassa uusia tuulia Saksassa messuilla viime viikolla. Kyseessä on pelkät myyjien markkinat niin sanotusti, eli mistään perinteisistä show-messuista ei näissä kekkereissä ole kyse. Tiukkaa bisnestä!
Noh, taloustilanne ei ole tehnyt yrittäjän arjesta helpompaa muuallakaan Euroopassa ja se näkyi osin esittelijöiden määrässä, sekä myös valitettavasti tuotteissa. Paljon on "peruskiinaa" eli välineitä ja asuja, joiden laatu on...kröhöm...kiltisti sanottuna vähän niin ja näin. Tuotteita, jotka on selvästi tarkoitettu vain nettimarkkinoille, eli näyttämään kuvissa hyviltä, olemaan hinnaltaan halpoja. Yhtälö, joka kertoo, että laatu (materiaali, kestävyys jne.) ei kenties kestä tarkkailua. Onneksi jotain tilattavaakin löytyi ja näitä tuotteita odottelemme jouluksi kotiin!

Yksi talven trendeistä näyttäisi olevan miesten välineet - eturauhasen kiihottamiseen tarkoitetut tuotteet. Jako miesten ja naisten välineisiin näyttäisi muutenkin kasvavan, vaikka toki edelleen myydään myös LELO:n TIANI:n kaltaisia pariskuntatuotteita. Uusissa malleissa kuitenkin jako kahteen näkyy, ja se ei meidän mielestä ole yksistään hyvä asia. Prostatakiihottimia on toki meiltä pitkään kyselty, joten ilolla otamme uudet mallit vastaan! Silti meidän myyjätiimimme kaipaisi pariskuntia yhdistäviä tuotteita... Muutakin kuin niitä, joissa yhdistäminen tapahtuu kännykkää naputtelemalla. Eikö me olla jo ihan tarpeeksi nenät kännyköissämme, pitääkö sen kautta seksikin hoitaa..?

Päivä erotiikkatuotemessuilla. Huumori oli tätä luokkaa!
Palataan joulutuotteisiin alennusmyynnin jälkeen.

Muistattehan varata pikkujoulukutsut ajoissa - suosituimmat päivät täyttyvät nopeasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti