maanantai 18. elokuuta 2014

Syksy

Kesähelteistä harpattiin alkusyksyn sateisiin. Ja nyt on sitten se aika kun alkaa ne perinteiset uudet harrastukset ja kesän jäätelö-makkara-terassi -kauden jälkeinen uusi elämä. Ainakin mikäli otsikoihin on uskominen.

Meillähän ei lomia olla juurikaan pidetty, vaan ollaan nautittu kesästä muuten: pidetty paljon ihania kutsuja, istuttu viikonloppuiltaisin lämpimässä ulkoilmassa ja kerätty aurinkoenergiaa aamulenkillä kotoa töihin.

Viikonloppuisin edelleen liikkeessä pidettävät kutsut voivat muuttaa aukioloaikojamme. Suosittelemme aina varmistamaan, mikäli olet tulossa kauempaa ostoksille - tai tarvitset kiireesti jonkun tärkeän tuotteen! Joskus on käynyt niin, että asiakas jää valitettavasti oven taakse kiukkuamaan, kun normaalista poiketen olemmekin jo kiinni. Pyrimme aina ilmoittamaan muutoksista sekä facebookissa (tykkäämällä saat ilmoitukset!) että uusilla nettisivuillamme (www.maukaste.fi -> uutiset). Joskus aikataulut kuitenkin muuttuvat nopeastikin, ja silloin emme välttämättä ennätä kaikkiin medioihin näistä tietoa jakaa. Pahoittelemme, mikäli näin on käynyt ja ostosreissusi epäonnistui!

Mutta kyllä se syksy tuntuu ja näkyy.

Omalla kohdallani ainakin toisissa töissä kiire lisääntyy - ohjaan ryhmäliikuntaa ja jumppakalenterit siirtyvät talven aikatauluihin. Samoin myös omat treenit pitää uudistaa kun ulkoilmassa oleilua parempi vaihtoehto onkin sisätiloissa hikoilu.

Ja sitten on se pienenpieni mahdollisuus, että minä joudun karkaamaan liikuntahommiin seksuaaliterveyshommien päälle (hyvinvointiin kuuluu monta osa-aluetta!). Tästä syystä joskus harvoin toisinaan liikkeemme sulkeutuu jokusen minuutin ennen "virallista" aikaa, tai ainakin minuutilleen kello kuusi, jotta allekirjoittanut ennättää juosta salille. Esitänkin siis jo etukäteen pahoittelut niille asiakkaille, joita joudun ehkä hoputtamaan ostostenteossa päivän viimeisinä aukiolon minuutteina.

Mikäli haluatte rauhallisen ostoshetken, olettehan tietoisia, että meille voi soittaa ja varata ajan! Kyseessä ei tarvitse olla kutsut tai muuta. Tai jos et pääse ostoksille normaalien aukioloaikojemme puitteissa. Kaikesta voidaan aina sopia :)

Toivotan kaikille energistä syksyä!
Pidetään huolta hyvinvoinnistamme, kaikilla osa-alueilla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti