keskiviikko 4. joulukuuta 2019

Lämpöä joulunodotukseen!

Syksyn ajan naistenkutsuillamme ihastuttaneet, lämpenevät hieromasauvat, pakettiin kuusen alle tai lämmittämään joulunodotusta!

Nämä ladattavat vibraattorit saa siis lämpenemään, tai sitten voit nauttia vaan erilaisista värinäohjelmista, joissa erittäin hyvä voimakkuudensäätömahdollisuus: kutkuttavan miedosta voimakkaaseen. Saatavilla on G-piste-muotoiltu perusmalli, tai ns. rabbit-sauva, jossa siis myös klitoriskiihotin. Ja tietysti joulunpunaisena!

USB-piuhalla ladattavat vibraattorit ovat ihoystävällistä, samettisen pehmeää silikonia. Kultainen käsiosa on maalattua muovia, eli ei sisällä metallipintaa, eikä myöskään nikkeliä.


Kumman valitset?

5.12. päivän joulukalenteritarjouksena saat lämpövibroihin kaupan päälle Wet Stuff Gold -liukuvoiteen 270ml pumppupullossa. Gold on vesipohjainen, erittäin pitkäkestoinen, hellävarainen intiimiliukaste, joka sopii myös silikonisten lelujen kanssa. Moni asiakkaistamme kertoo, että Gold tuntuu lämpimältä: se ei siis ole varsinaisesti lämmittävä, mutta miellyttävän ohuen koostumuksen ansiosta lämpenee ihon lämpöiseksi todella nopeasti, eikä siis tunnu kylmältä, kuten monet muut vesipohjaiset liukuvoiteet. Lahjan arvo 27,90€. (Lämpövibrat 89€ ja 99€).




Itsenäisyyspäivänä 6.12. myymälämme on suljettuna
ja palvelemme jälleen lauantaina 7.12. normaalisti kello 10-17.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti