torstai 6. kesäkuuta 2019

Kesä kuumenee!


KUUMA KESÄKUU ON TÄÄLLÄ! 

Helteet alkoivat helliä ja sen huomaa heti meillä kaupalla: ihmiset ovat iloisina ostamassa myös mielihyvätuotteita! 

Maukasteelle kesä tietää myös lisää "ikävuosia" kun juhlimme pian jo 17-vuotispäiviämme. Vaikka kaupan nimi on matkan varrella vaihtunut Adam&Evestä Maukasteeksi, on yrityksemme jo tuossa kunnioitettavassa myöhäisteini-iässä. Synttärijuhlintaan liittyviä tarjouksia on tulossa, joten seuraa instagramissa ja facebookissa!

Muistathan myös, että yksityistilaisuudet etenkin kesäisin, kuumimpaan polttariaikaan, saattavat muuttaa aukiolojamme nopeallakin aikataululla. Mikäli olette tulossa kauempaa ostoksille tai suunnittelette vaikkapa juuri polttariohjelmana piipahtamista myymälässämme, voi aina soittaa ja varmistaa olemmeko auki. Polttareille toki suosittelemme aina ajanvarausta ja vaikkapa hauskaa polttarirastiamme, josta jää konkreettinen muisto sankarille!

Kesän kuumimmat leluhitit 

Kesän kuumuuteen saimme uutuutena kaksi supertyylikästä ladattavaa vibraattoria, joiden juju on lämmitystoiminto! Ei ehkä hellepäivään, mutta syksyn viileät illat siellä jossain jo kolkuttelevat, niin mikäpä sen mukavampaa kuin oma, lämmittävä hieromasauva..?
Lisäksi näissä kavereissa on ihan mieleton värinä ja paljon säätömahdollisuuksia miedosta todella voimakkaaseen ja tasaisesta sykkiviin! Tervetuloa tutustumaan.

Iloksemme saimme myös kestosuosikki Lucid Dreamia uudestaan hyllyyn vaaleanpunaisena ja kesäisen keltaisena!

Lucid Dream on vuonna 2008 valittu parhaaksi vibraksi, ja edelleen sen G-pistettä hivelevä muotoilu on vertaansa vailla. Yksinkertainen, portaaton voimakkuuden säätö, sopii erityisesti Sinulle, joka et välitä moderneista sykkeistä ja monimutkaisista vibraohjelmista. Rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, ettei nykymittapuulla Lucid toki ole hiljaisin värinältään, mutta tehot ja muotoilu puhuvat puolestaan.

Moni asiakkaamme on nähnyt tuotteen myös nettikaupoissa ja kysellyt, miksei meillä ole tuotteesta vielä violettia tai miksi hintamme on 39,90€ ja muualla saattaa olla halvempi: Vanha Lucid Dream oli materiaaliltaan PVC:tä, jota toki nykytietämyksellä emme uskaltaisi enää kenellekään myydä. Valitettavasti Euroopassa myytävistä Lucideista suurin osa on tuota vanhaa erää, etenkin violeteissa. Me myymme Lucid Dreamista vain uutta materiaalia (TRE), joka on allergiaturvallinen ja ftalaattivapaa vaihtoehto. Nettiostoksilla kannattaa siis tämänkin suhteen olla tarkkana! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti