tiistai 23. huhtikuuta 2019

FC2 Naistenkondomi ~ Käyttöopastus

FC2 Naistenkondomista on tullut paljon kyselyitä, hienoa!

Tämä uskomaton "tasa-arvokondomi" on naisten seksuaalioikeuksien ytimessä, sillä sen kanssa nainen itse vastaa omasta suojautumisestaan, sekä raskaudelta että sukupuolitaudeilta.
FC2 sopii lateksiallergisille, sen käyttö on helppoa ja kondomin voi asettaa paikoilleen jo hyvissä ajoin ennen yhdyntää (eli ei tunnelman katkeamista!), eikä miehelle aiheudu ahdistusta tai puristusta. Materiaali johtaa kehojen lämpöä ja on erittäin miellyttävä.

Käyttöohje

 
1. Avaa pakkaus varovasti - älä käytä saksia tai muita teräviä esineitä

2. Pidä kondomin suljetusta päästä kiinni, avoin pää ikäänkuin roikkuu alaspäin. Ota kiinni sisemmästä renkaasta ja purista se peukalo-keskisormiotteella "kasaan" siten, että siitä tulee pitkä ja kapea

3. Valitse itsellesi helpoin tapa asettaa kondomi sisälle; kyykky, toinen jalka nostettuna korokkeelle, istuen maaten... Kokeilemalla löydät oman tavan! Vie rauhallisesti siempi rengas emättimeen, työnnä se ylös ja taakse ja anna liukua paikoilleen - niin pitkälle kuin kondomi menee, isompi rengas jää ulkopuolelle. Varmista ettei kondomi kierry asetettaessa

4. Valmista!

5. Yhdynnässä varmista, että kumppanin penis liukuu kondomin sisään. Mikäli tunnet kipua tai epämukavuutta, keskeyttäkää yhdyntä hetkeksi, että voit asetella sisemmän renkaan uudestaan; epämukava tunne voi johtua siitä, että väärin asennettuna rengas puskuttaa kohdunkaulaa vasten.

6. Saat kondomin pois kiertämällä ulommasta renkaasta kondomin "kiinni" ja hellävaraisesti vetämällä kondomin ulos. Muista laittaa kondomi jäteastiaan, ei vessanpönttöön.

7. Vaikka WHO joskus tutki, että FC2-kondomin materiaali kestäisi pesua, on se kuitenkin hygienia- ja turvallisuussyistä kertakäyttöinen!













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti