perjantai 14. heinäkuuta 2017

Lämpöä kylmään kesään

Kesä on ollut viileä, joten perinteiset kesätuotteet kuten viilentävät voiteet ja jääpalavibrat ovat vaihtuneet monella asiakkaallamme lämpöä tuoviin lisävarusteisiin. Nyt näyttää hetkellisesti siltä, että pahimmat pakkaset on selätetty, mutta koska Suomen kesä on arvaamaton - tässä vielä muutama lämpöä lisäävä artikkeli:

OIL OF LOVE ~ Lämmittävä vartalomaukaste

KamaSutran Oil of Love ~ maukasteet ovat vesipohjaisia, mutta toisin kuin vaikkapa vesipohjaiset hierontageelit, Oil of Love ei tunnu iholla kylmältä, vaan päin vastoin! Levitä sitä pienelle alueelle, kuten niskaan, kaulaan, taipeisiin, nänneihin, ja tunne lämpö! Mikäli kaipaatte lisää kuumotusta, puhalla kevyesti tuotteen päälle.
Oil of Love ei ole varsinainen hierontaöljy vaan pikemminkin hyväilyvoide pieniin ihon kohtiin. Monta erilaista maukasta makua, joten tuotteen voi puhaltelun jälkeen vaikkapa suukotella pois kumppanin iholta!

Lämmittävät stimulaatiovoiteet

Klitorisgeeleistä suosituimpia ovat kyllä ne viilentävät, sillä yleensä tilanne jossa tuotetta laitetaan, on saanut jo ihon pinnan entisestään lämpenemään ja silloin pieni viileys on mukava, kihelmöivä yllätys. Mikäli kuitenkin lämpö on enemmän tämän kesän juttu, löytyy lämmittäviä vaihtoehtoja sekä Lyloulta, että KamaSutralta. Etenkin Lyloun lämmittävä klitorisstimulaatiogeeli on ollut kauan asiakkaidemme toivelistalla ja jälleen valikoimissa!

Lämmittävä hierontavoide ja inkivääri-feromoni-voide

Entisen Adam&Eve -tuoteperhe on uusiutunut ja ikisuosikki Ginger Pheromone -voide on tehnyt uuden tulemisen nimellä Pheromone Boost. Voide sopii kevyeen hierontaan sekä intiimialueille liukasteeksi. Vesipohjainen, voidemainen koostumus, jonka kruununa on mieltä virkistävä ja lämmittävä inkivääri-feromoni -tuoksu!
Osa asiakkaistamme kokee tuotteen myös iholla lämmittävänä. Lämmitys on kuitenkin hyvin mieto ja jos voimakkaampaa lämpöefektiä haetaan, tuoteperheen uusimpia tulokkaita on lämmittävä hierontavoide Warming & Massage. Se on tuoksuton voide, joka on selvästi lämpimän tuntuinen iholla!



Muista myös hierontaöljykynttilät, joissa liekki lämmittää öljyn ihanaksi... Ja paljon muuta! 

Rantakelejä odotellessa! 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti