keskiviikko 24. elokuuta 2016

Ehkä paras lantionpohjan treenikuula?

Myymälämme suosituin lantionpohjan vahvistamiseen tarkoitettu treenikuula Emigi on saanut uuden pakkauksen! Sisältö on edelleen sama; laadukas, saksalaisvalmisteinen treeniväline naisille lantionpohjan vahvistamiseen.

Muistathan, että treenikuula ei ole geishakuula, eli treenikuulan kanssa saat tuloksia - mutta se vaatii treeniä!

Pelkät kauneusunet kuulat sisuksissa eivät riitä. Kuulan kanssa tulee tehdä lihasharjoittelua (liikkeitä, joita toki voi tehdä ilmankin kuulaa, mutta kuula auttaa hahmottamaan oikeat lihakset ja oikeanlaisen lihastyön sekä lisää haastavuutta painolla) monipuolisesti kestävyyttä, voimaa ja nopeutta - ja rentoutttakin. Meiltä voit aina kysyä lisää: ammattitaitoinen henkilökuntamme neuvoo mielellään treenissä alkuun.

Emigi ~ treenikuulia on saatavilla kahden kappaleen pakkauksissa neljää eri painoa.
"Kevyempi" aloittelupaketti sisältää 42g ja 58g painoiset kuulat. Haastavampi tuplasetti puolestaan 72g ja 92g painavat treenivälineet.
Emigi on erittäin yksinkertainen käyttää ja puhdistaa. Materiaali on ihoystävällistä elastomeeriä, joten vesipesu (kera miedon saippuan) riittää kuulien pesuun. Kuulat on valmistetaan omalla tehtaalla Saksassa.

Kuulien mukaan annamme aina vesipohjaisen liukasteen, jonka avulla kuulat on helppo ja miellyttävä asettaa paikoilleen harjoitusta varten. Sekä tietysti kirjalliset aloitusohjeet - sopivan lyhyet, että ne jaksaa helposti lukea :)


Ehkäpä maailman paras kuula lantionpohjan vahvistamiseen!
Pakkausuudistuksesta johtuen varastomme pääsi tyhjenemään, mutta nyt niitä siis taas saa.

Emigi ~ tuplapakkaus + vesipohjainen liukuvoide + fysioterapeutin laatimat ohjeet harjoitteluun 39,90€. Myymälästä Tampereelta tai verkkokaupasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti