maanantai 23. kesäkuuta 2014

Naistenkutsut FAQ


Olemme järjestäneet naistenkutsuja jo vuodesta 2002. Rakkaalla lapsellahan on monta nimeä: osa kysyy erotiikkakutsuja tai seksivälinekutsuja, vitsikkäämmät puhuvat kikkelikutsuista ja koska muutamia vuosia sitten suurin osa näistä illanistujaisista järjestettiin tilaajan kotona, lienee kotikutsut myös monelle tuttu sana.
Me puhumme mieluiten naistenkutsuista.
Meidän kutsujemme pohjana on naiseus, naisellisuus ja naisen seksuaalisuus ja seksuaalinen hyvinvointi. Järjestämme kutsuja lähestulkoon pelkästään naisporukoille. Lisäksi kutsujemme sisällön voi tilaaja toivoa mieleisekseen, joten välttämättä kutsuillamme emme edes esittele erotiikkavälineitä!

Kesäaika on kutsujen kiireisintä sesonkia. Siihen liittyen vastaamme usein samoihin tiedusteluihin. Tässäpä siis – useimmin kysytyt kysymykset naistenkutsuihimme liittyen. (Toivon mukaan myös vastaukset!)

1. Mitä naistenkutsut pitävät sisällään?
Naistenkutsut ovat ryhmällenne hauska, rentouttava irtiotto “normaalista”. Illanistujaiset liikkeessämme ovatkin muodostuneet monelle mieluisaksi tavaksi järjestää jotain erilaista ystävä- tai vaikkapa työporukalle. Kutsut ovat aina yksityistilaisuus. Halutessanne voitte toimittaa paikalle tarjoiltavaa, jonka laitamme valmiiksi esille – ei siis järjestelyä tai siivoamista kotona!
Kutsujen sisältö on muokattavissa osallistujien toiveiden mukaan. Etenkin liikkeessämme etuna on laaja tuotevalikoima asuista välineisiin. Perusajatuksena on kuitenkin hauska hetki erotiikkatuotteiden parissa; esittelemme erilaisia hemmotteluöljyjä ja -voiteita sekä välineitä laidasta laitaan. Halutessanne opastamme myös asuvalikoiman suhteen ja autamme vaikkapa korsetinsovituksessa.

2. Järjestättekö kutsuja liikkeessä/kotona?
Pääasiassa kutsut pidetään nykyään liikkeessämme Näsilinnankadulla. Uusi myymälätilamme on suunniteltu nimenomaan palvelemaan paremmin erilaisia ryhmiä. Liikkeestä löytyy erillinen “kutsuhuone”, jossa pääsette istumaan ja keskittymään asiaan. Liikkeessämme on jääkaappi ja paljon erilaisia tarjoiluastioita, joten haluamanne tarjoilu saadaan kauniisti esille ja kuohari pysyy kylmänä!
Kotikutsuja olemme myös vuosien varrella pitäneet lukemattoman määrät. Viime vuosina suurin osa on kuitenkin halunnut nauttia tilaisuudesta liikkeessämme, missä valikoima on suurempi kuin jos esittelijä tulee kotiinne. 

3. Miten isolla porukalla voi osallistua?
Kutsuhuoneeseemme mahtuu maksimissaan 17 henkilöä istumaan. Parhaiten tila soveltuu 6-12 hengen ryhmille. Vähimmäismäärä kutsujen pitämiselle on 5 henkilöä. Toki kaikki ovat järjestelykysymyksiä ja sovittavissa erikseen.

4. Kauanko kutsut kestävät?
Riippuu paljon omasta aikataulustanne, sekä osallistujamäärästä. Isommalla porukalla esimerkiksi vessakäynteihin ja ostosten tekoon kuluu yllättävästi enemmän aikaa. Meidän esittelyosuutemme kestää yhteensä noin tunnin - puolitoista. Mutta koska kutsujen on tarkoitus olla kiireetön hetki, pyydämme aina varaamaan kutsuihin aikaa vähintään kaksi tuntia. Me pyrimme mahdollisuuksien mukaan myös kiireisimpinä ajankohtina varaamaan kullekin ryhmälle vähintään 2,5 tuntia. Mikäli aikataulunne on kiireellinen, ilmoitattehan siitä varauksen yhteydessä.

5. Miten tuotteita voi ostaa?
Liikkeessämme pidettävillä kutsuilla kaikki tuotteet ovat ostettavissa kuten aukioloaikoinakin ja tuotteet saa mukaan samantein! Mikäli ette halua ottaa ostoksia mukaanne, ne voi jättää nimellä liikkeeseen myöhemmin noudettavaksi.
Myös kotikutsuilla pyrimme siihen, että tuotteet voi ostaa heti mukaan ilman että kenenkään tarvitsee odottaa postia. Kotikutsuillamme meillä käyvät sekä käteinen, että yleisimmät pankki- ja luottokortit. (Poikkeuksista ilmoitamme kutsuvarauksen yhteydessä)

6. Kuka toimii esittelijänä?
Emme käytä freelancer-myyjiä, koska haluamme, että tuotteitamme esittelee ja myy aina ammattitaitoinen ja luotettava henkilö. Esittelijämme ovat aina naisia ja siten myös naiseuden ammattilaisia :)


7. Voiko kutsuilla kuvata?
Kutsut ovat yksityistilaisuus, joten valokuvaaminen on sallittua.
Videokuvausta emme osallistujien yksityisyyden suojelemiseksi suosittele.

Ja ekstrana, kaikille “pelokkaille”:

Kutsuillamme
- Ei udella keneltäkään henkilökohtaisuuksia, eikä nolata ketään
- Ei leikitä pikkutuhmia leikkejä
- Ei kokeilla välineitä oikeasti oikeisiin paikkoihin (tätä miehet usein kysyvät!)
- Ei ole strippausta, eikä meidän kauttamme ole sellaista mahdollista saada
- Ei ole ostopakkoa

Mutta kutsuillamme
- On aina asiantunteva naismyyjä
- Noudatetaan osallistujien toiveita ja edetään ryhmän mukaan, ettei ketään ala ahdistaa!
- Pääosassa on hauska ja rento parituntinen tyttöjen kesken
- Ostetut tuotteet saa mukaan vaikka samantien eikä tarvitse odottaa postin toimitusta

Kutsuvaraukset otamme aina vastaan puhelimitse tai paikan päällä liikkeessämme. Valitettavasti emme vastaa sähköpostitse jätettyihin kutsuvarauksiin.
 



Lisäkysymyksiin vastaamme mielellämme. 
Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan Teille ihastuttava naistenilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti