tiistai 14. heinäkuuta 2020

Myymälämme puhtaasta ja turvallisesta ilmasta vastaa UniqAir

Olemme saaneet myymäläämme testikäyttöön kotimaisen UniqAir -ilmanpuhdistimen.
UniqAir on yhteistyössä Suomen puolustusvoimien kanssa kehitetty ilmanpuhdistin, joka poistaa ilmasta mm. allergeenit, homeitiöt, virukset, bakteerit, pölyn ja siitepölyn.

Kaupungissa on aina katupölyä, joka kulkeutuu sisätiloihin, sekä erilaista siitepölyä, joka ainakin täällä molemmilla aiheuttaa tukkoisuutta. Nyt pääsemme testaamaan, miten hengitys helpottuu kun ilmasta puhdistuu iso osa hengitysteiden ärsytysten aiheuttajista!

Näinä aikoina moni on myös huolissaan uskaltaako pienelläkään porukalla kokoontua - ilmanpuhdistimen ansiosta pienhiukkaset eivät pääse valtoimenaan leviämään ilmassa. 

Polttarirastit, brunssit, naistenillat - kaikki onnistuvat myymälässämme siis edelleen! Mikäli toivotte isompia turvaetäisyyksiä osallistujien kesken, suosittelemme ryhmän maksimikooksi kahdeksan henkeä. Kutsuhuoneessamme on istumapaikat kahdelletoista, ja isommilla ryhmille on mahdollisuus järjestää kutsut myymälätilassa.
Varaukset puhelimitse 03 2128289 tai paikan päällä Näsilinnankadulla.
Kotikutsuja emme toistaiseksi tee.

Jos haluat tietää lisää ilmanpuhdistusjärjestelmästä: https://www.uniqair.fi/


Vaikka ilmanputsaustuote on huippuluokkaa ja edelleen puhdistamme pintoja ja esiteltäviä tuotteita säännöllisesti, ethän silti osallistu kutsuille kipeänä. Kutsuillemme ei koskaan ole ennakkomaksua, eikä kutsujen peruminen tai siirtäminen maksa teille mitään. Tällä hetkellä kaikki varaukset ovat alustavia, sillä myöskään me emme tule kutsuille kipeänä. 

Välillä myymälässämme toimii "kiireapulaisena" lyhytkarvainen itämainen Viivi,
mutta UniqAirin ansiosta myös allergisten on turvallista tulla ostoksille.

 

Tuotteiden saatavuudessa voi olla viivästyksiä

Maailman koronatilanne vaikuttaa tällä hetkellä osan tuotteista saatavuuteen, joten pyydämme ymmärrystä ja kärsivällisyyttä, mikäli jokin tuote on loppu. Meille voi aina jättää yhteystiedot, jolloin otamme heti yhteyttä kun tuotetta tulee lisää ja voimme laittaa varaukseen.

Esimerkiksi huippusuosittu ja asiakkaidemme kehuma Lelo Sona - pulsaattorivibra myytiin loppuun ennen kuin uusi lähetys ennätti saapua meille valmistajan viivästysten takia. MUTTA NYT NIITÄ TAAS SAA! Laitamme viestiä kaikille yhteystietonsa jättäneille pikimmiten.Vastaamalla viestiimme osataan laittaa oikea malli&väri sivuun.

Myymälämme on avoinna, tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti