torstai 12. joulukuuta 2019

Vertailussa: "korvakuumemittarit" eli ääniaaltovibrat

Ääni- ja paineaalloilla (tai soonisella värähtelyllä, kuten LELO tekniikan ilmaisee) toimivat klitorisstimulaattorit (naistenhuoneessa myös ronskimmalla nimityksellä pilluimurit tai jo feissarimokistakin tuttu korvakuumemittari) ovat muuttaneet monen naisen käsityksen mielihyväleluista. Näiden voima ei perustu perinteiseen värinävibraan, vaan aivan muuhun!

Ilmanpaineen värähtely ei tunnu pinnallisena, monelle jopa puuduttavana värinänä, vaan paljon syvemmälle ulottuvana stimulaationa. Osa asiakkaistamme on verrannut tätä "pehmeän" intensiivistä tunnetta käsisuihkun tietynlaiseen paineeseen, tai suuseksiin. Tosiasia on kuitenkin se, että nyt ollaan jännän äärellä: tekniikka ja mielettömät tuntemukset, joita on hyvin vaikea selittää!

Paljon melua olemme kuulleet SatisfyerPro -lelusta, mutta kun melkein kahden vuoden ajan olemme saaneet tehdä vertailua sen ja parin muun vastaavan tuotteen välillä, niin kyllä totuus on se, että vaikka Satisfyer on nettimaailmassa suosittu - niin kivijalkamyymälässä, jossa nainen pääsee tuotteeseen tutustumaan tarkemmin, näin ei ole. Satisfyeriä olemme koko tänä aikana myyneet yhden ainoan kappaleen. Kaikki muut yli 200 naista ovat valinneet mieluummin Lelon Sonan. Jopa ne, jotka ovat jo Satisfyerin ostaneet, ovat todenneet, että onhan se kuin mopo Ferrarin rinnalla: neljä pyörää ja eteenpäin pääsee, mutta harva kuitenkaan siihen enää palaisi kun on kokeillut vaihtoehtoa! Etenkin kun hintaero tässä tapauksessa ei ole järin suuri.

Womanizer on tämän tuotekatraan kolmas, ja itseasiassa se alkuperäinen jäsen. Se on laatutuote, joka on naisten suunnittelema, mutta hinnaltaan kallein eikä ole meillä noussut suureen suosioon koska myös sen muotoilu ja materiaali ei vedä vertoja LELO Sonan pehmeydelle. Muuten siitäkin olemme kuulleet hyvää palautetta, vaikkakaan tuotetta ei siis myynnissä meillä ole ja siten enempää tässä vertailussa emme voi siihen ottaa kantaa.

Nettikaupassa, missä tuotteita ei pääse vertailemaan (ääniä, materiaalin tuntua, ja tässä tapauksessa etenkin sitä itse imua ja puhallusta) halvin ja isoimmalla rahalla mainostettu toki myy.

Seuraavan vertailun olemme koonneet asiakkailtamme kuulemastamme palautteesta.
Lisäksi olemme koittaneet selventää eroja LELO SONAn erilaisten mallien välillä - saatavilla tällä hetkellä on kolmea erilaista: Sona, Sona Cruise ja Sona2 Cruise.

Paras on tietysti tulla toteamaan erot itse paikan päälle myymäläämme!


Satisfyer Pro

+  Hinnaltaan edullisin
+  Ladattava, hyvä akunkesto
+  Vesitiivis; irroita suutin pestäksesi se kunnolla
-   Melko voimakas, "pulputus" ääni, etenkin suuremmilla voimakkuuksilla
-   Ei ime, ainoastaan puhaltaa
-   Irroitettavat suuttimet (suuttimien vaihtoa suositellaan tietyn käyttökertamäärän välein)
-   Kovat suuttimen reunat: ei sovi herkälle
-   Kovamuovinen varsi tuntuu kylmän kovalta, mutta toki materiaali on hinnaltaan edullisempi 
+/- Suunniteltu käytettäväksi "itsestä poispäin" eli helpompi jos koneenkäyttäjä on kumppani, vaikeampi jos ohjaat sitä itse
+/- Näyttää ja tuntuu työkalulta

Satisfyer Pro:n teho perustuu ilmanpaineeseen, eli eräänlaiseen pulputukseen. Pystyt säätämään voimakkuutta pienestä voimakkaaseen. Irroitettavaa silikonisuutinta suositellaan vaihdettavaksi aika ajoin. Moni asiakkaistamme on kokenut suuttimen väärän malliseksi ja reunoistaan liian kovaksi ja siten jopa kivuliaaksi. Ääni on kuin ankkalammikko. Ei toki häiritse kaikkia. Materiaalin tuntu on kylmä ja kova. Ilman vertailukohtaa toki monelle mieluinen lelu.


LELO SONA: Kolme erilaista


Lelo Sona on muutakin kuin puhallin. Sen suutinosa on suunniteltu siten, että alipaine aikaansaa imun, mihin yhdistettynä värähtely on monella asiakkaallamme vienyt orgasmit aivan uudelle tasolle. Olemme kuulleet myös paljon hyvää palautetta naisilta, jotka ovat pitkään tai jopa koko elämänsä kokeneet vaikeuksia saada orgasmia. Sona on ollut pelastus myös heille, joille tavalliset vibraattorit ovat liian "brutaaleja" eikä värinä niissä tunnu miellyttävältä. Imun ansiosta Sona toimii klitoriksen lisäksi myös nänneille - ja on muutama mieskin kehunut kokeilleensa kiveksiin ja ihan jees!

Lelo Sonan kaikissa malleissa materiaali on lääketieteellistä, samettisen liukuvaa ja lämpimän tuntuista silikonia. Suutin on muotoiltu pehmeäreunaiseksi, joten oikeaa kohtaa on miellyttävämpi hakea kuin vaikkapa Satisfyerissä. Pieni määrä liukastetta kuitenkin on suositeltavaa tähänkin.
Imun vuoksi kokemus voi olla todella voimakas - ja toki voi olla myös liiankin tehokas. Pari "huonoa" palautetta olemme saaneet miehiltä, joiden naisystävät ovat Sonan avulla olleet liiankin nopeita. Tai jääneet suorastaan koukkuun! Sanoisimmekin siis, että Sona ei ehkä sovi lämmittelyyn vaan on ns. viimeistelylaite.

+  Todella intensiivinen teho, joka perustuu sekä imuun, että ilmapaineen aikaansaamaan värähtelyyn
+  Muotoiltu ergonomisesti naisen käteen, ja siten että itse voi sitä helposti ohjata ja säätää
+  Miellyttävä silikonipinta
+  Suuttimen muotoiltu
+  Ladattava, lyhyt latausaika, hyvä akunkesto
+  Vesitiivis, vedellä pestävä
+  Laadustaan vuosikausia tunnettu valmistaja ja mahdollisuus rekisteröidä tuote valmistajan takuun aktivoimiseksi
-  Eri hintaisia: Perusmalli 79€, Cruise Control 99€ ja uusin Sona2 Cruise 139€, eli ei halvin
-  Imu aiheuttaa aina äänen, ja etenkin Cruise mallissa tehokkaampi moottori alkaa pitkään ihoon painettaessa entistä voimakkaammin tuottaa tehoa (ja ääntä)

 
Sona perusmalli sopii sinulle, joka haluat markkinoinen parhaan, mutta suhteellisen edulliseen hintaan.
Sona Cruise on sinulle, joka tiedät kaipaavasi ronskeja otteita. Cruise control tarkoittaa samaa kuin Lelon Sense Touch hierontakoneissa. Eli moottori lukee painetta: jos painat sillä ihoa vasten, moni muu moottori alkaa himmata ja hyytyä, Cruise Control voimistaa tehoa, eli pitkässäkään käytössä ei hyydy! Voimakkaampi moottori on ehkä hieman kovaäänisempi, mutta hevosvoimaakin sitten löytyy sen edestä.
Edellä mainituissa on kahdeksan erilaista värinäohjelmaa (tasaisesta sykkivään) ja niissä voimakkuuden säätö.

Uusin tulokas perheeseen on Sona2. Siinä missä perus-Sona ja Cruise ovat ulkomuodollisesti aivan samannäköisiä, Sona2 on muotoiltu uudestaan siltä osin, kun palautetta on saatu. Käsiosassa on pienet juomut, jotta se pysyy hyppysissä entistä paremmin. Suutinosan reunoja on levennetty, jotta "tarttumapintaa" on enemmän. Mukana on myös neljä uutta värinäohjelmaa, eli yhteensä 12. Käynnistys ja sammutus on vaihdettu tapahtumaan, ei plussasta ja miinuksesta, vaan keskeltä, ettei käy niin, että säätäessäsi voimaa pienemmälle, vahingossa sammuttaisit tuotteen. Sona2 Cruisessa supertehokas moottori, joka pysyy menossa mukana. Hinta on toki näistä kallein.



Huomioida kannattaa, että vaikka tuotteet ovat erittäin kehuttuja, mikään ei koskaan toimi kaikille ja mielipiteitä ja makuja on monia.

Jos olet erityisen herkkä koville äänille, älä valitse ääniaaltotuotetta - niissä kaikissa on kuuluva ääni. Myymälässämme pääset tietysti kuuntelemaan tuotteet ennen ostopäätöstä. Jonkin verran eroja tuotteissa keskenään on: siinä missä Satisfyer kuulostaa monen mielestä säteilymittarilta, Sonan lurputus voi olla jopa melko luonnollinen. Voimakkaampi Cruise surisee hieman äänekkäämmin.








Parhaiten pystyt vertailemaan tuotteita liikkeessämme. Tervetuloa testimatkalle Maukasteeseen Tampereelle, osoitteeseen Näsilinnankatu 22!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti