keskiviikko 2. tammikuuta 2019

TOUHU - Tammikuu

Tervetuloa uusi vuosi 2019!!!

Uudet kujeet, vai vanhat ja hyväksi havaitut?

Me Maukasteessa jatkamme valitsemallamme tiellä naisten seksuaaliterveyden saralla. Panostamme entistä enemmän laadukkaisiin intiimiliukasteisiin ja mielihyvätuotteisiin, sekä ylläpidämme laajaa ja monipuolista ehkäisyvälinevalikoimaamme.

Tänä jouluna kuulimme enemmän kuin koskaan "palautetta" viime jouluna muualta nettikaupoista tilatuista tuotteista - jotka eivät sitten oikein toimineetkaan tai olleet sitä mitä oli ajateltu. Roskiin oli mennyt niin paljon, ettei tänä jouluna viitsitä panostaa... Mielihyvätuotteissa kuten monissa muissakin, nettitilaukset voivat yllättää - positiivisesti tai negatiivisesti. Ulkomailta tilatuissa moottoroiduissa tuotteissa voi olla myös suorastaan vaarallisia vikoja tai intiimialueen iholle sopimattomia materiaaleja, ja tätä monikaan ei ollut ajatellut. Oli kyse sitten kengistä, vaatteista, harrastusvälineistä tai erotiikkatuotteista, paikan päällä myymälässä sovitettu/tarkastettu tuote harvemmin päätyy huonona valintana roskiin samantein.

Meillä voit aina kysyä tuotteista: niiden materiaaleista, toimivuudesta, valmistuisaineista jne. Palvelevassa myymälässä asiakas maksaa myös palvelusta - siksi kaikessa emme voi hinnoilla kilpailla ulkomaisten nettijättien kanssa. Mutta me tarjoamme aina kaupan päälle normaalihintaisiin vibraattoreihin paristot, liukasteet, tarkistamme tuotteen toimivuuden - eivätkä hinnat ole "apteekin", jos ostat enemmän tai jos vaikkapa sovitettu korsetti on sinulle aivan täydellinen.

Mitä jos 2019 kävisimme enemmän kivijalkamyymälöissä, kotimaisissa yrityksissä ja välttäisimme roskiin menevää "väärä-ostos-turhaketta"?


TOUHU-TAMMIKUU


Tammikuussa moni aloittaa "uuden elämän", lupauksin tai ilman. Muistakaa, että alun ei tarvitse olla hampaitten kiristelyä superdieetillä tai väkisin puurtamista salilla. Uusi elämä voisi tarkoittaa myös oman itsen ja kumppanin kuuntelua ja yhteisiä touhuiltoja!

Seksi on hyvä tapa kuluttaa joulusuklaista kertynyttä energiaa. Orgasmin tuoma mielihyvä on paljon parempi kuin vaikkapa alkoholin tuoma hetkellinen hyvä mieli. Erilaiset touhuilut myös virittävät aivosolut ja hermoston uudelle tasolle, eikä talvimasennus pääse iskemään!



Touhu-tammikuun kunniaksi paljon tuotteita alennuksessa: esimerkiksi suosittuja ESP -kondomeja!
Alekoreista löytyy myös liukastetta, vibraa, rengasta, stimulaatiogeeliä, asusteita ja paljon muuta - tule ja auta meitä tekemään tilaa kevään uutuuksille ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti