keskiviikko 8. elokuuta 2018

UNIQ - kondomit ~ Ehkäisyvälineet uudelle levelille

UNIQ-kondomit on valmistettu uudenlaisesta, täysin allergiavapaasta AT-10 -materiaalista, joka on synteettistä hartsia ja ominaisuuksiltaan se peittoaa ns. tavalliset lateksikondomit juuri sellaisissa kohdissa, mistä eniten kuulemme valitusta...
"Kondomi on paksu, mikään ei tunnu"
"Kondomi haisee ja maistuu ällöttävälle kumille"
"Kondomin pukeminen päälle katkaisee kuumimman lämmittelyn"
"Kondomipaketti on epäkäytännöllinen, hajoaa lompakossa ja näyttää just siltä mikä se on"

Näihin ongelmiin UNIQ on vastaus!

Se on seuraavan sukupolven kondomi, joka ei haise, eikä maistu, on superohut ja ihoon hellästi tarttuva - kuin toinen iho - joka johdattaa lämmön ja kaikki pienimmätkin värähtelyt kumppanien välillä! Lue lisää taustatietoa edellisestä postauksesta.


Mallistossa tällä hetkellä neljä erilaista miesten kondomia ja kaksi erilaista naistenkondomia.(Tulossa myös suuseksisuojat!) Naisten kondomit ovat niin huikeita ja jos asiakkailtamme ylistävän palautteen saaneita, että niille omistamme myöhemmin kokonaisen oman postauksen :)


 

 

UNIQ - miesten kondomi ~
Valikoimaa helposti "vetonaruilla" päälle sujautettavasta malliin, jonka voi laittaa jo hyvän aikaa ennen H-hetkeä, löysään penikseen, eikä tilanne katkea pahassa (tai hyvässä) paikassa!



UNIQ FREE
Free suojaa enemmän kuin tavallinen kondomi!
Sen lieriömäinen alaosa jatkuu pidemmälle intiimialueiden ympärille, suojaten paremmin myös ne intiimiosat, jotka tavallinen kondomi jättää paljaaksi; parempi suoja limakalvoilta tai kehon nesteistä tarttuvilta taudeilta. Ei myöskään purista peniksen juuresta kuten tavallinen kondomi.
Free on valmiiksi liukastettu ja pakattu kestävään "luottokortti"pakkaukseen.


UNIQ PULL
Kondomi, joka on nopea vetää päälle! Pull-kondomissa on kätevät vetonarut, joten itse kondomiin ei välttämättä tarvitse koskea ollenkaan. Rullautuu nopeasti ja helposti. Ei siis enää askartelua, näpertämistä ja arpomista, että miten päin jne.
Tässäkin siisti ja lompakossa kätevästi kulkeva pakkaus.


UNIQ SMART
Täysin uudenlainen ja innovatiivinen kondomi, joka laitetaan jo ennen erektiota penikseen. Jopa kaksi tuntia ennen! Ei siis tunnelmaa latistavaa hetkeä kondomin kaivamisen ajan, vaan ehkäisy on valmiina paikoillaan! Luottokortinmallinen pakkaus.

UNIQ MEGASEX
Super-helppo kondomi, jonka kanssa ei myöskään tarvitse arpoa ja askarrella: tämän kondomin voi rullata päälle kummin päin vain! Kumi lähtee rullaamaan siis aina, eli pimeässäkään ei tarvitse miettiä miten päin on oikein päin. Liukastamaton, mutta mukana tulee liukastevoide omassa pakkauksessaan tai halutessaan kumin kanssa voi käyttää mitä tahansa mieleistään liukastetta.



UNIQ. Kondomi, joka ei ärsytä

  • Väite: "Kondomi on paksu, mikään ei tunnu."
    Vastaus: UNIQ on todella ohut, ikäänkuin tarrautuu hellästi ihoon ja mukautuu ihon lämmössä liikkeeseen ja johdattaa sekä kumppanin lämmön, että pienimmätkin värähtelyt läpi, molempiin suuntiin!
  • Väite: "Kondomi haisee ja maistuu ällöttävälle kumille."
    Vastaus: UNIQ on täysin tuoksuton, täysin läpinäkyvä ja täysin mauton. Osassa malleista on valmiina liukaste, osassa ei, jolloin voit lisätä halutessasi juuri sellaista liukastetta kuin haluatte käyttää. Materiaali kestää kaikkia liukasteita ja vaikkapa suuseksin maukasteita! Eriomainen suuseksiin, koska kaikki lisätyt maut maistuvat oikealta, eikä perinteisen lateksikondomin "käry" sekoita makua.
  • Väite: "Kondomin pukeminen päälle katkaisee kuumimman lämmittelyn."
    Vastaus: UNIQ tarjoaa mallin UNIQ SMART, jonka voi laittaa löysään penikseen valmiiksi jo reilun aikaa ennen. UNIQ PULL vedetään päälle vetonaruilla, joten aikaa ei kulu juuri lainkaan. Naistenkondomin voi aina laittaa paikoilleen ennen lämmittelyä.Vaihtoehtoja siis tähänkin on!
  • Väite: "Kondomipaketti on epäkäytännöllinen, hajoaa lompakossa ja näyttää just siltä mikä se on."
    Vastaus: UNIQ -kondomeista suurin osa on pakattu pieneen "luottokorttiin". Jokainen kortti sisältää kolme kondomia ja ne kulkevat lompakossa, käsilaukussa, missä ikinä tahdot, rikkoutumatta ja siistin näköisenä.



MUISTA UNIQ - KONDOMIEN KANSSA:

  • Miesten kondomit asetetaan aina kuivaan penikseen: liukastetta voi tarvittaessa lisätä kondomin pintaan kun kondomi on jo päällä
  • Älä puhalla kondomiin tai venytä sitä puettaessa: anna rullautua päälle
  • Vaikka materiaali on jopa kestävämpää kuin perinteinen lateksi, ole aina varovainen terävien kynsien ja korujen kanssa
  • Jos paketti on rikkoutunut, älä käytä kondomia
  • Avaa paketti vasta kun olet ottamassa kondomin käyttöön
  • Kondomi on aina kertakäyttöinen




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti