torstai 24. toukokuuta 2018

Seksihelle vai ei-jaksa-seksiä-helle

Harvinaista herkkua tämän vuosituhannen Suomessa: aurinkoa ja lämpöä helteeksi asti, päivätolkulla, toukokuussa!

Aurinko herättää meidät kohmeesta, voi kuoriutua paksuista vaatekerroksista ja paljastaa enemmän ihonpintaa, kesän tuoksut ja värit vapauttavat aisteja, hormoonit alkavat surista kuin kimalaiset konsanaan...

Kaikille kuuma ei tietenkään sovi: osa tuskailee hikisenä, unta ei valolta saa, turvottaa, ahdistaa, ei ole hyvä olla.


Kummin siis teillä:

Villi seksihelle vai Ei Todellakaan Seksiä Näin Kuumalla - helle..?!?!


Jos nautit lämmöstä ja nautiskelet auringon esiintuomasta silmäkarkista kaupungilla ja rannoilla - anna mennä ja nauti! Ota ilo irti siitä kun voi pukeutua seksikkäästi, voi hivellä varpailla tuoretta nurmea, voi istahtaa romanttiselle piknikille puistoon, voi lähteä eroottiselle metsäretkelle, voi sukeltaa mökkirannassa rakkaan kanssa nakuna vaikka keskellä yötä!

Villeihin seksihellerientoihin sopii erinomaisesti Wet Stuff Aloe Vera - liukuvoide, joka on vesipohjainen, mutta aidon aloe veran ansiosta viilentää kuumaa ihoa; helpottaa siis, jos metsäretkellä lemmiskellessä jää huomaamatta hyttysten hyökkäys - auttaa niin kutinaan kuin punotukseenkin! Nopea helpotus myös auringonpolttamille pakaroille!
Beppy-tamponi kulkee mukana mökkireissut ja festarit. Oli mikä aika kuukaudesta tahansa, älä anna sen haitata menoa. Beppy on anatominen tamponi, joka on huomaamaton ja miellyttävä käyttää, ei hiosta kuten paksut terveyssiteet ja mahdollistaa myös seksin harrastamisen siististi, toisin kuin vaikkapa kuukuppi tai tavallinen tamppooni. (Lisää esim. blogistamme)


Onko kuumuus liikaa? Seksiä ei tee mieli kun iho on nihkeä ja liimautuu kiinni toiseen. Olo on tunkkainen ja turvonnut, tukka rasvoittuu, meikit leviää, dödö pettää... Muistot unelmien uimarantaseksistä tuovat mieleen hiekanjyvät väärissä paikoissa, pusikossa pussatessa iskee punkkikauhu ja miksi komeat, hyväkroppaiset miehet eivät kulje ilman paitaa, vaan ainoastaan pentti-perusjätkä, joka ei ole viihtynyt salilla vuosiin..?

Ei hätää. Kesä on kuitenkin lyhyt ja kohta tulee taas talvi ja voi käpertyä yhteisen peiton alle lähekkäin lämmittelemään.



Sitä ennen helpota oloa vaikkapa Kama Sutran minttuisella vartalovanukkaalla, joka viilentää ihanasti ihon pintaa ja tuoksuu lempeästi kuin minttujäätelö.
Pleasure Balm -jääpalageeli on erittäin viilentävä stimulaatiovoide, jonka voi hieroa vaikkapa nänneihin. Pienellä puhalluksella viileys vain voimistuu. Plussaa raikkaasta mausta!
Raikkaalle ja viileälle tuoksuu sekä maistuu myös Wet Stuff Peppermint Tingle - piparminttuliukaste. Se sopii liukuvoiteeksi viilentämään, vaikka kaikkein paras se on suuseksiin: raikastaa hengitystä, avaa röörit, helpottaa siitepölyherkkää nenää ja tuntuu kumppanista hersyvän kutkuttelevalta.

Nyt on kerrankin kunnon kesä. Nautitaan siis täysillä! Tai koitetaan kestää. Kohta se on kuitenkin ohi. Herkkuja ja helpotusta helteeseen löydät Maukasteen myymälästä Tampereen keskustasta, tai verkkokaupastamme kauppa.maukaste.fi.




PS. Muistakaa kesän polttariporukat varata aika joko yksityistilaisuuteen tai polttaripikarastin suoritukseen ajoissa - viikonloput täyttyvät tässä vaiheessa nopeaa tahtia!
(Lue lisää polttarirastista edellisestä postauksesta)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti