keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Seksuaaliterveysmyymälä naisille, kiitos Aamulehti!

Suomalaisten naisten omistama ja pyörittämä, se erotiikkaliikkeiden naisellisempi vaihtoehto (tai kuten itse mieluummin kutsumme, seksuaaliterveysmyymälä) Adam&Eve on sijainnut Tampereen Näsilinnankadulla jo monen monta vuotta. Näillä sijoillaan aika tarkasti jo viiden vuoden ajan olemme palvelleet asiakkaitamme naisnäkökulmasta ja valikoiden tuotteita, jotka nimenomaan täyttävät suomalaisten naisten laatukriteerit.

Silti, kaikkien näiden vuosien jälkeen, edelleen meille löytää Tamperelaisia asiakkaita, joille myymälämme on aivan uusi tuttavuus. No, parempi myöhään kuin ei ollenkaan!

Aamulehti teki jutun, jossa vertailtiin kahta "alan" liikettä, meitä ja sitten perinteisempää, enemmän miehille suunnattua. Jutun perusteella meille on iloksemme löytänyt paljon naisia, jotka kertovat uskaltautuneensa liikkeeseen pelkästään jutun perusteella. Moni luuli, että olemme vasta avanneet kun ei ole meistä ennen kuullut - tai ei ole tiennyt, millainen yritys olemme.

Aamulehden juttuun (kirjoittanut Sonja Huhtaniska, lainaukset nettiversiosta) pääset TÄSTÄ!

Vaikka otsikko on hieman kammottava meidän näkökulmastamme, juttu kokonaisuudessaan on hyvä. Se tuo esille juuri sen, miksi me olemme täällä, ja miksi töissämme viihdymme.

"Adam & Even palveluun ei kuulu pornografisten videoiden esittäminen, vuokraaminen tai asiakkaiden väliset kohtaamistilat."

Näitä kaikkia meiltä tasaisesti kysytään. Vastaus on, ei ole. Eikä meillä ole strippareitakaan.

"...työskennellyt vuosia uudistaakseen miesvaltaiseksi mielletyn alan imagoa ja edistääkseen naisten seksuaaliterveyttä."

Naisten seksuaalisuus ja seksuaaliterveys on edelleen monelle vaikea asia, ja silti monet vaivat, kuten yhdyntäkivut, haluttomuus, kuivat limakalvot jne. vaivaavat yhä useampia naisia ja vaikuttavat yleiseen hyvinvointiin ja parisuhteeseen.

"...Erotiikka-ala on heille jotakin aivan muuta kuin vieteillä mässäilyä. Se on kutsumuksellista auttamistyötä. 

Myyjät tietävät, että monet asiakkaat joutuvat keräämään kaiken rohkeutensa tullakseen liikkeeseen kysymään apua.

–Kun on edessäsi ihminen, joka huokaisee että ”Mä en oo puhunu tästä kellekään kymmeneen vuoteen”, niin et voi ajatella, että paljonko hän jättää kauppaan rahaa. Silloin kuunnellaan."



Teemme parhaillaan hartiavoimin töitä myymälässämme ja yrityksessämme ison uudistuksen alla. Myymälämme tulee jatkossa entistä selkeämmin olemaan naisille suunnattu, helposti lähetysttävä, ja helposti mieleenpainuva. Nettikauppamme uudistuu palvelemaan entistä paremmin verkko-ostoksissa, mutta myös laajemmin katalogina tuotteillemme.

Pysy kuulolla - kohta tapahtuu jänniä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti