torstai 26. maaliskuuta 2020

Toimintamme "korona-aikana"

Kivijalkamyymälämme palvelee toistaiseksi. Poikkeukset aukioloissa ovat mahdollisia ja seuraamme tietysti myös viranomaisten määräyksiä.

Verkkokauppamme palvelee kuitenkin edelleen vuorokauden ympäri.

Suosittelemme kokeilemaan NOUTOPAKETTIA jonka voi tilata joko verkkokaupan kautta tai soittamalla (03 2128289) tai laittamalla meille sähköpostia maukaste (a) gmail.com. Noutopaketin voi maksaa tilillemme ja hakea sovittuna ajankohtana myymälästämme.

Mikäli haluat tuotteet postitse, mutta et löydä verkkokaupasta etsimääsi, voit myös siinä tapauksessa olla yhteydessä suoraan meihin: kaikkia myymälämme tuotteita voimme postittaa ja myös siis muitakin kuin verkkokaupan tuotteita! Meillä ei ole erillistä verkkokauppaa, eli kaikki verkkokaupan tuotteet löytyvät myymälästä, ja toisaalta taas myymälämme valikoima on moninverroin verkkokauppaa laajempi - jos et löydää verkkokaupasta etsimääsi, ota rohkeasti yhteyttä, autamme mielellämme.

Toistaiseksi yli 50€ tilaukset nettikaupasta ilman postikuluja.
Noutopaketteihin laadukas liukuvoide kaupan päälle!


Jos haluat tulla rauhassa ostoksille, meille voi varata ajan yksityistilaisuutena (1-3hlö). Tällöin on varmasti "väljillä" vesillä ja pystymme takaamaan turvavälit.

Olemme siirtäneet kaikki esittelykappaleet tiskin taakse ja nämä "koskettelukappaleet" ovat saatavilla vain pyynnöstä. Näin voimme parhaiten huolehtia niiden ajantasaisesta puhdistuksesta. Myös muilla toimilla olemme pyrkineet vähentämään ylimääräistä tuotteiden koskettelua ja siksi esim. alelaarit on poistettu myymälätilasta. Alennustuotteita on edelleen pyynnöstä saatavilla, mutta tuotekorien selaaminen ja kaikenlainen käsin "penkaaminen" ei tällä hetkellä ole suositeltavaa. Luonnollisestikin kiinnitämme myös entistä enemmän huomiota pintojen, ovenkahvojen, pankkikorttikoneen jne. puhdistukseen.



Meiltä löytyy asiakas-wc, jossa voi pestä kädet ja myös käsidesiä on saatavilla.

Lähinkontaktien minimoimiseksi kaikki korsetinsovitukset ovat toistaiseksi tauolla.


Nyt jos koskaan kannattaa suosia kotimaisia yrityksiä. Monilla muilla pienyrittäjillä ei seuraavina kuukausina tule olemaan helppoa. Pidetään huolta itsestämme, toisistamme ja luotetaan siihen, että kesällä aurinko paistaa!

Kiitos ihanille asiakkaillemme, joilta olemme saaneet paljon kannustavia viestejä - kiitos että muistatte!

Terveyttä ja tsemppiä jokaiselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti